Komentarze do artykułu:
Dodaj komentarzBrawo !!!! / do tekstu powyżej/
Mam pytanie do kogoś kompetentnego, dlaczego cały świat musi widzieć po ile w Polsce kupujemy drewno ? Chodzi mi o to , że każdy kto otworzy stronkę e-drewno wszystko widzi bez logowania.
I drugie pytanie, czy na moje pisemne żądanie mogę być widoczny , a nie tylko jako oferta nr ....?
paleciarz [4]Odpowiedz na ten komentarz2010-11-29 16:24:19
W porządku... a ja jako klient chciałbym dowiedzieć się... [2]
Jako klient chciałbym dowiedzieć się od PIGPD jakie są średnie ceny wyrobów z drewna, marże narzucane przez przedsiębiorców w rozbiciu na powiaty, wydajność produkcji w rozbiciu a wielkość zatrudnienia!
Wujek [387]Odpowiedz na ten komentarz2010-12-01 22:26:15
Witamy
Następnego zatroskanego o losy drzewiarzy leśnika .......
ciotka [1]Odpowiedz na ten komentarz2010-12-01 23:18:50
Gajowy!
Izba nie zbiera takich danych, ale zadzwoń do jakiego chcesz tartaku, to podadzą Ci ceny. Marże wynikają z kosztów produkcji i ceny rynkowej wyrobu i nie podlegają podziałom na powiaty. Fraza "wydajność produkcji w rozbiciu a wielkość zatrudnienia!" jest nie po Polsku i nie mogę się do tego ustosunkować inaczej, jak radząc Ci mniej udzielać się na forum o tematach dla CIebie obcych. Lub próbuj po trzeźwemu.
Wojtek [5]Odpowiedz na ten komentarz2010-12-03 18:30:44
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.