DREWNO.PL - Portal branży drzewnej - ogłoszenia

to niech skontrolują

niech spróbują na śląsku tutaj wcale nie kupisz drzewa w lasach państwowych a o przetargach to tylko możecie pomyśleć 0 dostępu a to podobno nasz las państwowy może tak dobra kontrola by się przydała w RDLP w Katowicach

qaro2 [1]Odpowiedz na ten komentarz2010-04-01 07:21:18

Zgłoś nadużycie

zakup drewna

Niech ktoś spróbuje w RDLP Zielona Góra a zwłaszcza Oddział Nowa Sól są podobne zasady sprzedaży drewna . Jako nowy przedsiębiorca nie całkiem związany z branżą drzewną złożyłem zapotrzebowanie na niewielką ilość w asortymencie na cały rok to pokazano mi moje miejsce w szeregu czyli O. Natomiast mogłem kupić drewno od pokątnego handlarza po wyższej cenie.

jan [22]Odpowiedz na ten komentarz2010-04-01 09:22:09

Zgłoś nadużycie

zakup drewna z LP , portal e-drewno.pl

szanowny przedmówco , jak chcesz kupić drewno , wpłać wadium i na portalu kupisz , ja pracowałem na swoją historię zakupu w LP parę lat. jeżeli LP dopuści do sprzedaży 100% drewna na portalu , to będzie to koniec małych polskich firm , wzrost bezrobocia , spadek dochodów państwa. duże koncerny z ogromnym kapitałem wykupią doraźnie , wszystko po wywindowanych cenach. jak mali upadną i rynek się przewietrzy , pozostali na rynku odbiorcy narzucą LP swoje warunki , proste i logiczne postepowanie. podatków nie bedzie bo firma córka zasili swoją firmę matkę i wyjdzie na zero. przecież można zaimportować wyroby z niemiec , belgi , holandi , litwy ,łotwy , tam potrzebne są miejsca pracy. niech dyrekcja LP spojrzy na wolny rynek niemiecki , francuski , austriacki , czy on jest tak naprawdę wolny , z każdej możliwej strony dopłaty i preferowanie tego co nasze. warto sie zastanowić przed podjęciem decyzji , potem to już tylko zostanie jak zwykle mądry polak po szkodzie.

Wojtek Opęchowski [36]Odpowiedz na ten komentarz2010-04-08 14:45:15

Zgłoś nadużycie

NIK

Nie ma chyba lepszego dowodu na to jak w Polsce się wszystko załatwia i jak to funkcjonuje. Najwyższa Izba Kontroli jest polityczna!!!!!!!!

Marcin [11]Odpowiedz na ten komentarz2010-04-09 14:39:55

Zgłoś nadużycie

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA