DREWNO.PL - Portal branży drzewnej - ogłoszenia

RZECZOZNAWCA , BIEGŁY SĄDOWY [2]

Zainteresowanych walką z kołatkiem, proszę o osobisty kontakt. Posiadam szersze materiały w tym zakresie.

Zbigniew Gęsiński [8]Odpowiedz na ten komentarz2008-07-07 14:58:06

Zgłoś nadużycie

Witam

Witam Pana ---mam ogromny problem z kołatkiem ,który opanował nowo wyremontowaną sypialnię---przypuszczam,że kołatek wychodzi spod nowych paneli----jest dosłownie wszędzie i nie moge sobie z tym poradzic--bardzo proszę o jakąkolwiek radę jak się go pozbyc----nie wiem czy to jest osobisty kontakt z Panem (proszę podac namiary--to się odezwe)madzia12g@interia.pl

madzia1974 [1]Odpowiedz na ten komentarz2008-10-31 20:24:57

Zgłoś nadużycie

Porszę o pomoc w wytepieniu kolatka, bez koniecznosci sciagania mebli.
Z ...

gory dziekuje

DL [2]Odpowiedz na ten komentarz2009-04-08 16:33:43

Zgłoś nadużycie

POMOC

Witam,
zwracam się z ogromną prosba o pomoc w wytepieniu kolatka, w moich nowych meblach. Meble zostały zamontowane 2 miesiące temu, czy jest jakis sposob wytepienia robactwa bez sciagania mebli.
Z gory dziekuje za pomoc

DL [2]Odpowiedz na ten komentarz2009-04-08 16:32:36

Zgłoś nadużycie

Więźba [3]

Nie mogę poradzić sobie ze szkodnikami w więźbie dachowej. Robią korytarze i wysypuje się mączka, ale raczej to nie kołatki. Ponieważ pracują nawet w lato w wysokich temperaturach, które panują na strychu (ponad 40 st.C). W zimie jakby trochę mniej ich słychać. Może to spuszczele. Proszę o radę.
Jeszcze jedno, otwory są większe około 4-5 mm

Jarek z Płocka [2]Odpowiedz na ten komentarz2009-08-12 10:05:58

Zgłoś nadużycie

Proszę o kontakt telefoniczny 508711757

Zbigniew Gęsiński [8]Odpowiedz na ten komentarz2009-08-12 23:02:33

Zgłoś nadużycie

Niestety nie widzę Pana danych jako rzeczoznawcy w tym portalu. Proszę ...

przesłać na mój mail:
jarse@poczta.onet.pl

Jarek z Płocka [2]Odpowiedz na ten komentarz2009-08-13 09:05:36

Zgłoś nadużycie

Re: Więźba

Z Twojego opisu wynika, że jest to spuszczel. Spuszczel jest gatunkiem ciepłolubnym i najlepiej rozwija się w temperaturze 28-30 st. C. Zima ich nie słyszysz ponieważ w okresach zimy aktywność larw jest mniejsza. O tym jak zwalczyć te szkodniki dowiesz się z Kopalni Wiedzy o Szkodnikach. Pozdrawiam

Grażyna [1]Odpowiedz na ten komentarz2010-03-25 12:13:27

Zgłoś nadużycie

Pomocy!!!!!!!!!!!!!!! [1]

W moich deskach podłogowych zagnieździł się prawdopodobnie kołatek
( opis pasuje do dźwięków jakie słyszę codziennie). Próbowałam już pozbyć się go preparatami , które wprowadza się w otwory przez niego zrobione. Przez kilka miesięcy był spokój , a teraz znów to samo.
Z góry dziekuję za pomoc.

sun [1]Odpowiedz na ten komentarz2010-03-02 19:26:51

Zgłoś nadużycie

Walka z owadami drewna jest bardzo trudna i musi byc prowdzona konsekwętnie. ...

Prosze przesłać zdjęcia i opis na mój adres mailowy -zbigniew.gesinski@alfa.pl , pomogę. Pozdrawiam !

inż. Zbigniew Gęsiński - rzeczoznawca w dziedzinie technologii [1]Odpowiedz na ten komentarz2010-03-02 19:45:07

Zgłoś nadużycie

Microwave Shashel woodworm treatment

oto, co powinno działać. ugotuje wszystko, co żywe (...) mikrofale zapieka wewnątrz pomimo faktu, że jest to bezpieczne i ekologiczne

Post edytowany przez Administratora

lag [1]Odpowiedz na ten komentarz2015-10-07 09:31:12

Zgłoś nadużycie

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA