gwoździarka/sztyfciarka? [4]
Panowie jaka gwoździarka/sztyfciarka do około 2 tys zł? Zastosowanie to głównie przybijanie łat, używa ktoś z AEG?
rainman [1]Odpowiedz na ten wątek2019-02-28 13:38:26
Mam dokładnie model AEG B18N18-0, kosztowała mniej niż 2 tysie a w robocie ...
używam jej bardzo często, nie muszę się martwić o kabel czy kompresor, to dla mnie wygodniejsze przy pracy na wysokościach.
milk [1]Odpowiedz na ten wątek2019-03-12 23:40:00
Poszedłem za Twoją radą i kupiłem tą sztyfciarkę z aeg, jedna większa ...
robota za nią, sprawdziła się. Wydaje mi się to wygodniejsze niż ciągnięcie wszędzie kompresora, są dwa tryby pracy i ten model ma też silnik bezszczotkowy, wiec jest wydajniejszy i dłużej posłuzy.
rainman [1]Odpowiedz na ten wątek2019-04-07 22:03:55
Panowie, myślę już od jakiegoś czasu nad tą sztyfciarką AEG. Nigdzie nie ...
mogę dostać stacjonarnie, na razie upatrzyłem sobie na ***, pytanie najważniejsze czy ona nie robi wgnieceń w drewnie?
Wpis edytowany przez Administratora - reklama
wilak [1]Odpowiedz na ten wątek2019-06-08 22:08:32
Z tej gwoździarki na pewno będziez zadowolony, ja jej używam na co dzień i ...
faktycznie nie robi żadnych wgnieceń. Ma dodatkowe oświetlenie led które sie włacza jak łapiesz za rękojeść.Działam w płycie głónie, czasami w buku i nie ma problemu, wszystko idzie jak w masło
perkz [1]Odpowiedz na ten wątek2019-06-15 23:03:41
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.