Suszarnia do drewna [3]
Witam proszę o opinie na temat suszarni oraz sterowania AMS, LE.KO, VENTECH
mmmmm [1]Odpowiedz na ten wątek2019-02-27 14:09:24
Luk.
AMS-U osobiście nie polecam mam sterowanie i nie jest dopracowane tak jak ma być.
luk [32]Odpowiedz na ten wątek2019-03-02 19:37:55
program
Polecam  LEKO    uzytkujemy  obecnie  i jak narazie  zadnych  problemow ,  a  jezsli nawet  mamy  jakies  pytania  to  Pan  Leszek  odbiera  telefon  i stara sie  odpowiedziec  lub  jezeli  nie ma czasu  odzwania  w pozniejszym terminie  ,  w przeciwienstwie  do konkurencji  to jest  masakra  ,  patrza  aby  sprzedac a potem chlopie  sam sie  martw  co dalej  zrobic , 
jestem zadowolony z LEKO   ale  decyzja  nalezy  do ciebie pozdrawiam 
Mariusz [24]Odpowiedz na ten wątek2019-03-06 01:32:57
SUSZARNIA
Mamy suszarnie z ekopolu na sterowaniu AMS. Sterowanie AMS proste raz ustawione z kilkoma pozniejszymi poprawkami ktore sam wprowadzilem, kilka lat pracuje bezawaryjnie. Do suszenia sosny nic wiecej nie potrzeba. Kontakt telefoniczny z serwisem 24h specjalny nr telefonu byl dostepny. Do suszarni ekopolu mam pewne zastrzezenia ale to bylo jakies 6 lat temu, byc moze cos sie zmienilo. Nie ma idealnego producenta jeden bedzie mial wieksze problemy inny mniejesze. Jedyne rozwiazanie to podpisac odpowiednia umowa, wiec jesli ktos cos obiecuje to nie na gebe tylko dopisac to do umowy, bo przed wplata zaliczki mozna wszystko obiecac a pozniej roznie bywa jak to w zyciu :)
JAREK [12]Odpowiedz na ten wątek2019-03-07 06:49:08
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
		drewno.pl Sp. z o.o.
		ul. Podleśna 19
		64-020 Głuchowo
		NIP: 953-24-74-849

Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.