Ułańska fantazja [3]
Na e-drewno zwykła aukcja sosenki, przerodziła się w bitwe ;D
http://ifotos.pl/zobacz/sosenkapn_qwxhssq.png
Snake [87]Odpowiedz na ten wątek2018-12-07 09:14:29
oferta dla ułana
drogi kolego Ułanie  podaj dane (namiary) chciałbym złożyć ofertę 100 m3 miesięcznie
 po 600 zł . Szacun 
Adam [675]Odpowiedz na ten wątek2018-12-07 11:08:53
ułan do ułana
chodzi o opłacalność jak ktoś umie liczyć to po tej cenie niema opłacalności takie drewko kupuje się o połowę taniej(2 tyg wcześniej kupiłem ), co innego jak ma się nóż na gardle lub jest się molochem wtedy ułani wkraczają do akcji i padają takie sumy 80tyś za 100kubików. 
Co do twojej oferty szkoda że tak późno miałem w tym roku 500kubików takiego drewna, chętnie bym wymienił na zwykła sosenkę. Ale jak wiadomo z braku laku bierze się to co jest.
Snake [87]Odpowiedz na ten wątek2018-12-08 08:55:47
Ja nie ułan ja krzyżak
nóż na gardle plus stryczek na wszelki wypadek jak ręka zadrży !
Moloch nie poddaje się emocjom ma inne metody.
może się zamienimy w przyszłym roku 
Adam [675]Odpowiedz na ten wątek2018-12-09 11:38:59
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
		drewno.pl Sp. z o.o.
		ul. Podleśna 19
		64-020 Głuchowo
		NIP: 953-24-74-849

Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.