Jaka kupić ostrzałke do pił taśmowych [5]
jakie firmy wybrać ostrzałkę do ostrzenia pił .bardzo proszę o pomoc kolegów
hubert [2]Odpowiedz na ten wątek2018-12-02 19:03:32
Ostrzałka do pił taśmowych
Witam ja mam ostrzałke do pił szerokotaśmowych firmy drozdowski i powiem ze zdaje egzamin pił zaostrzone tak jak nalezy.
Taśmtrak [2]Odpowiedz na ten wątek2018-12-03 05:33:20
Ostrzałka Drozdowski - szkolenie operatora
Sama ostrzałka nie załatwia sprawy, ważny jest operator. Pan Drozdowski prowadzi obszerne szkolenia z ostrzenia pił przy sprzedazy swoich maszyn. Wiec pakiet szkolenie i ostrzalka Drozdowski polecam
palety pomorze [1]Odpowiedz na ten wątek2018-12-04 18:28:56
Przede wszystkim ostrzałkę na tarczę borazonową. Drozdowski jak najbardziej ...
ale są też inne firmy. Zwróć uwagę na dobre chłodzenie, mam doświadczenie z ostrzałkami wood-mizer wkładali tam te swoje dziadowskie amerykańskie pompki nie dość ze drogie ( chyba ok 1000zł ) to nie wydajne a w chłodniejsze dni trzeba było najpierw farelką podgrzać żeby olej ( ACP1)przez pompkę przeszedł ( to samo było w przemysłowej ostrzałce WM) wymieniłem na polską z allegro za jakieś 300zł i było ok, no i olej nieemulgujący ACP2 gęstszy wszędzie dostępny bez problemu zimny szedł.
JAREK [12]Odpowiedz na ten wątek2018-12-04 18:48:42
również polecam ostrzarke drozdowskiego, użytkuję od 2006r zarówno ...
ostrzarke i rozwierak i zero awarii.
MAT [4]Odpowiedz na ten wątek2018-12-04 20:50:41
dziekuje za cenne rady .
pozdrawiam wszystkich kolegów
hubert [2]Odpowiedz na ten wątek2018-12-09 18:32:04
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
		drewno.pl Sp. z o.o.
		ul. Podleśna 19
		64-020 Głuchowo
		NIP: 953-24-74-849

Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.