Zakup Drozdowski TTM-110.Prośba o poradę [5]
Witam.Na początku chciałem przywitać wszystkich. Jestem tu nowy. Mam zamiar kupić trak jak w tytule. Znalazłem jeden na all za raczej małe pieniądze . Po za samoróbką sąsiada nie miałem z trakami więcej wspólnego.Zastanawiam się czy po zdjęciach z aukcji można coś powiedzieć o tej maszynie ,czy się nadaje czy warto jechać bliżej oglądać. A może któryś z kolegów akurat już ją oglądał. Będę wdzięczny za podpowiedzi i proszę o wyrozumiałość dla,,świeżaka,, Pozdrawiam Link poniżej http://allegro.pl/trak-tasmowy-drozdowski-ttm-1100-i7077112823.html#thumb/6
Jurek [7]Odpowiedz na ten wątek2018-01-15 19:09:22
trak ttm 1100 Drozdowski
Traki Drozdowskiego TTM 1100 to mercedesy wśród traków, przy dobrej jego obsłudze, odpowiednim zadbaniu o ostrzenie pił możesz ciąć wszystko co popadnie w doskonałej jakości od topoli poprzez buki dęby na egzotykach kończąc. Więcej info udziela sam producent lub my jako użytkownicy 2 traków ttm 80 chodzi 15 lat, ttm 1100 chodzi 12 lat Zapytania można kierować na misiekkk6@wp.pl
palety IPPC [34]Odpowiedz na ten wątek2018-01-15 22:28:43
Cena do jakości maszyny
Trak z linka wygląda na sprawny, za tą cenę bierz, przeszkol się u producenta, zakup ostrzałkę rozwierak i tnij do woli Pozdr
palety IPPC [34]Odpowiedz na ten wątek2018-01-15 22:31:01
Miałem Drozdowskiego ttm-800
Chyba z 8 lat. Maszyna dobra, wady wg mnie to przesuw rolki na linke, rozwiazanie posuwu, no i brak hydrauliki wszystko robisz recznie
Darek [94]Odpowiedz na ten wątek2018-01-16 10:48:24
Dzięki serdeczne za odzew. Tym bardziej utwierdziłem się w przekonaniu że ...
to będzie dobry wybór. Może nie koniecznie ten z aukcji ale na pewno coś od Pana Drozdowskiego. Biorę też pod uwagę TTM-800 tylko zastanawiam się czy wystarczy na grubsze kłody około metra średnicy. Co do hydrauliki to można dokupić z czasem. Na stronie producenta w opisie jest że można ją montować w nowszych jak i starszych maszynach. Pozdrawiam!
Jurek [7]Odpowiedz na ten wątek2018-01-16 16:23:31
Odgrzeję wątek pytaniem. Czy ktoś może ma lub zna kogoś kto ma na ...
sprzedaż TTM 110 ? W dobrym stanie i rozsądnej cenie jak za maszynę używaną. Od dłuższego czasu nic nie pojawia się w ogłoszeniach. Proszę o kontakt na mail winyle@op.pl lub w tym wątku. Pozdrawiam. Jerzy
Jurek [7]Odpowiedz na ten wątek2018-03-20 19:15:39
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.