Szkielety dachowe / wiązary dachowe dla domu jednorodzinnego [1]
Witam,
Jestem w trakcie budowy domu jednorodzinnego i szukam firmy, która postawiłaby mi szkielet dachu. Chciałbym firmę sprawdzoną i rzetelną. Czy możecie mi coś polecić? Domek jest w okolicach Łodzi
Pozdrawiam
Tomek [1]Odpowiedz na ten wątek2017-03-28 14:45:37
Cześć Tomku,
samodzielnie możesz znaleźć w Internecie bardzo wiele ...
firm oferujących takie konstrukcje dachowe. Trudno zdiagnozować, która najbardziej ci przypadnie do gustu. Być może wszystkie. Ja korzystałem z usług firmy wiązar dach, którzy zaprojektowali i zamontowali mi odpowiedni szkielet. Wszystko się trzyma tak jak powinno, także nie mam żadnych zastrzeżeń. W internecie jest także wiele różnych portali rankingowych, także wpisanie w google: "[nazwa firmy] opinie" przynajmniej w większości przypadków powinno ci znaleźć wszystko co chcesz wiedzieć na temat danego przedsiębiorstwa.
Klimek [1]Odpowiedz na ten wątek2017-04-03 11:00:55
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.