Kostka paletowa z trocin [3]
Witam
Czy ktoś z was ma doświadczenie z kostkami paletowymi ze sprasowanych trocin, jest na to popyt i czy paleciarze chętnie to kupują? chciałem zacząć produkcje takich klocków żeby wykorzystać odpady ale nie wiem czy jest sens się w to bawić.
Michał [4]Odpowiedz na ten wątek2016-09-04 10:49:20
Kostka paletowa
Witam
Jeśli ma Pan duży kapitał na taką inwestycję to i owszem jakiś zbyt na to jest np EP Serwis z pod Warszawy robi i chyba ma na to zbyt robi to kilka lat jeśli chodzi o produkcję klocków pod Epal jest potrzeba licencji nie kupisz linii od Pana Malickiego nie otrzymasz licencji klocki do jednorazowego większość woli na drewnianym bo to jest tańsze w wykonaniu a jeśli chciał by Pan chińskie maszyny to jakie tam wydajności 2-3 m3 na 24h to nie produkcja kleje trzeba dostosować w odpowiednich proporcjach żeby sie nie rozpadł za dużo kleju nie wbije gwoździa interesowałem sie tym tematem a jestem z branży paleciarskiej wiec troszkę liznąłem tematu ale niech Pan próbuje :)
Pozdrawiam
Arek [27]Odpowiedz na ten wątek2016-09-04 22:43:05
Kostka paletowa
Dziękuje za odpowiedz, orięntuje się Pan jaki jest koszt zakupu takiej linii, niestety poza tymi chińczykami nie znalazłem póki co żadnej firmy która by takie maszyny sprzedawała.
Michał [4]Odpowiedz na ten wątek2016-09-05 14:23:23
Bodajże Pan Malicki mający firmę DMD bis który produkuję maszyny jak i ...
również robi klocka paletowego cena kiedyś kiedyś sie pytałem to ok 3,5 miliona zł Ep Serwis zainwestowało w tą technologię pare lat temu 10 milionów
Arek [27]Odpowiedz na ten wątek2016-09-20 20:32:40
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.