DREWNO.PL - Portal branży drzewnej - ogłoszenia

Komentarze Wątek: Skomentuj Napisz
Kostka paletowa z trocin

Kostka paletowa z trocin [3]

Witam

Czy ktoś z was ma doświadczenie z kostkami paletowymi ze sprasowanych trocin, jest na to popyt i czy paleciarze chętnie to kupują? chciałem zacząć produkcje takich klocków żeby wykorzystać odpady ale nie wiem czy jest sens się w to bawić.

Michał [4]Odpowiedz na ten wątek2016-09-04 10:49:20

Zgłoś nadużycie

Kostka paletowa

Witam
Jeśli ma Pan duży kapitał na taką inwestycję to i owszem jakiś zbyt na to jest np EP Serwis z pod Warszawy robi i chyba ma na to zbyt robi to kilka lat jeśli chodzi o produkcję klocków pod Epal jest potrzeba licencji nie kupisz linii od Pana Malickiego nie otrzymasz licencji klocki do jednorazowego większość woli na drewnianym bo to jest tańsze w wykonaniu a jeśli chciał by Pan chińskie maszyny to jakie tam wydajności 2-3 m3 na 24h to nie produkcja kleje trzeba dostosować w odpowiednich proporcjach żeby sie nie rozpadł za dużo kleju nie wbije gwoździa interesowałem sie tym tematem a jestem z branży paleciarskiej wiec troszkę liznąłem tematu ale niech Pan próbuje :)
Pozdrawiam

Arek [27]Odpowiedz na ten wątek2016-09-04 22:43:05

Zgłoś nadużycie

Kostka paletowa

Dziękuje za odpowiedz, orięntuje się Pan jaki jest koszt zakupu takiej linii, niestety poza tymi chińczykami nie znalazłem póki co żadnej firmy która by takie maszyny sprzedawała.

Michał [4]Odpowiedz na ten wątek2016-09-05 14:23:23

Zgłoś nadużycie

Bodajże Pan Malicki mający firmę DMD bis który produkuję maszyny jak i ...

również robi klocka paletowego cena kiedyś kiedyś sie pytałem to ok 3,5 miliona zł Ep Serwis zainwestowało w tą technologię pare lat temu 10 milionów

Arek [27]Odpowiedz na ten wątek2016-09-20 20:32:40

Zgłoś nadużycie

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA