Czy warto jeszcze wejść w przemysł drzewny????? [2]
Witam wszystkich,a mianowicie mam pytanie dotyczące przecierania drzewa,czy warto zakupic traka przewoźnego nastawiajac sie na usługi po klientach oraz produkować towar na handel(otworzyć mały tartak).Ponad to chciałbym zbijać jeszcze palety jednorazówki,a pozostałości przepuszczać przez rębak.Z góry dziekuje za porady.......
Mariusz [2]Odpowiedz na ten wątek2009-10-22 18:22:26
tartak przewozny iusługowe przetarcie to dzis nie polecam ,kiedys klienci ...
indywidualni mogli kupic drewno w tej samej cenie co tartaki i mieli do niego dostep i nawet to sie opłacało ,a jak w twojej wiosce nie ma jeszcze tartaku to startuj smiało .
ersste [49]Odpowiedz na ten wątek2009-10-23 21:36:28
W tym rzecz ze juz jeden tartak istnieje,w sumie ma dwa traki,jeden ...
stacjonarny,a drugi przewozny,ale ja chcialbym znalezc swojego idywidualnego klienta ktory odbieralby ode mnie material przez dluzszy czas,poprostu szukam klienta do wspolprace.
Mariusz [2]Odpowiedz na ten wątek2009-10-26 15:00:37
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.