DREWNO.PL - Portal branży drzewnej - ogłoszenia

Komentarze Wątek: Skomentuj Napisz
odstąpienie drewna z przydziału

odstąpienie drewna z przydziału [4]

witam,

mam pytanie , chciałbym odstąpić od zakupu drewna z przydziału z LP, trochę profil produkcji się nam zmienił , robimy więcej usług i wiem, ze nie przerobie ok. dwóch transportów drewna. Czy można odstąpić od umowy , jeżeli się zgłosi to , powiedzmy kwartał wcześniej? zeby uniknąć płacenia kary. Czy możecie poradzi c co zrobić?

misiek [62]Odpowiedz na ten wątek2016-06-11 07:44:07

Zgłoś nadużycie

kolego nie można

podpisując umowe trzeba ja dokladnie przeczytać, umowa może być zakończona jeśli zostało mniej jak 20m3 albo 5%, spróbuj odsprzedać jak masz ceny z portalu to napewno ktos sie trafi, nawet spytaj się osób od marketingu w nadlesnictwie może cos doradzą.

tartaczek [196]Odpowiedz na ten wątek2016-06-11 17:08:38

Zgłoś nadużycie

odstąpienie

dzieki za podpowiedz, dam ogłoszenia na necie, jednak w nadlesnictwie twierdza, ze to nielegalne praktyki, pewnie wola jak się kare zapłaci :)

misiek [62]Odpowiedz na ten wątek2016-06-11 21:33:45

Zgłoś nadużycie

to kiepskie nadlesnictwo

z zapłaceniem kary to dla nich tez nie jest wygodne, potem musza sprzedac to drewno na e-drewno, musi byc gotowe do odbioru, zul za pozyskanie pieniadze weźmie a drewno potem zalega na stanie. według mnie to nic złego, przecierz osoby z marketingu często wiedzą komu drewna brakuje i z chęcia by odkupił,

tartaczek [196]Odpowiedz na ten wątek2016-06-12 17:16:02

Zgłoś nadużycie

Drewno

Na jakie drewno Pan ma przydział i w jakim nadleśnictwie?

Pozdrawiam.

Karol Karsznia

Karol [1]Odpowiedz na ten wątek2016-06-14 20:49:57

Zgłoś nadużycie

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA