Piły szerokotasmowe
Witam znów musze poruszać ten temat o pilach szerokotasmowych ponieważ mi falują mam nowego WRC1150AC z skośną głowicą i powiem że nie pękają co się działo na starej maszynie ale za to bezlitośnie falują co prawda to nie każda nowa jak jest to naprawdę ładnie idzie ale nawet teraz dali my 3 do walcowania to 1 rznie ładnie a reszta nadal faluje i nie wiem co mogę robić aby to rzniecie było perfekcyjne ponieważ w takiej sytuacji to lepszy efekt jest z traka ramowego niż z taśmy stellitowanej. Co według mnie jak produkują taśmy na nowe traki bo wiadoma sprawa ze traki szerokotasmowe wyszły niezbyt dawno w porównaniu do trakow ramowych i te piły powinny być takie ze mimo prędkości taśma powinna iść rowniotko.
Wrc1150ac [2]Odpowiedz na ten wątek2016-06-06 06:56:54
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.