do Dyrektora Generalnego LP [4]
Jak mamy istnieć , rozwijać się , zatrudniać pracowników mając zupełnie inne ceny jak klienci kupujący powyżej 30 tyś m3 rocznie, czy warto mieć kilku odbiorców w niskiej cenie niż tysiące w średniej. Jak mamy budować ten kraj, płacić podatki jak na starcie jesteśmy skreśleni. Słychać przechwałki , cytat : moja cena średnio roczna na ten rok to 108 zł za m3 za brzozę, dęba, buka, graba i to Ja decyduje co mają na auto włożyć, takie ceny to sam osobiście ustalam z Generalnym LP , na aukcjach jestem tylko po to aby ceny podbijać , niech się zarzynają, jak czasem coś wpadnie to i tak nie ma to znaczenia itd. Tak się handluje z LP........
tomasz [23]Odpowiedz na ten wątek2015-07-11 14:21:25
mali i tak daja najwiekszy dochod LP
jaka jest prawdopodobna cena surowca w drodze negocjacji cenowe z generalna przy zakupie 30 000tys m3?
jesion [114]Odpowiedz na ten wątek2015-07-12 19:29:36
Skąd taki wątek?
To można sobie negocjować ceny drewna ?
I skąd ta granica 30tys. m3 ?
Sorki , albo coś przespałem , albo jestem bardzo niedoinformowany ????
Oświećcie mnie !
turkuć podjadek [45]Odpowiedz na ten wątek2015-07-13 10:27:27
????
Też bym chciała wiedzieć od kiedy to można prywatnie negocjować ceny z dyrektorem LP?????
gosia-n [10]Odpowiedz na ten wątek2015-07-13 14:04:40
Bzdury - prowokator
Przy wódce pogadali i bzdury uchwalili :)
Wujek [387]Odpowiedz na ten wątek2015-07-21 20:22:18
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.