DREWNO.PL - Portal branży drzewnej - ogłoszenia

Komentarze Wątek: Skomentuj Napisz
Poszukuję toreb i pasków na narzędzia.

Poszukuję toreb i pasków na narzędzia. [5]

Jestem w trakcie zakładania firmy i poszukuję toreb i pasków na narzędzia. Chodzi mi głównie o jakość, ponieważ wiem, że takie rzeczy dosyć szybko się niszczą. Proszę o polecenie jakichś firm.

Tadeusz Wnyk [1]Odpowiedz na ten wątek2014-06-24 14:37:34

Zgłoś nadużycie

Osobiście odradzam z supermarketów bo to chińskie i zaraz się rozwali. ...

Polecał bym Ci jakąś firmówkę. Zobacz czy Steel u siebie w sklepie nie ma, bo pamiętam reklamę to mieli te kabury na młotki pokazane

MacieK [1]Odpowiedz na ten wątek2014-06-24 15:07:39

Zgłoś nadużycie

Myślę, że mam coś w sam raz...

Firma Proline ma całkiem duży wybór co do pasków i toreb na narzędzia. Co więcej, wszystki zrobione z trwałego materiału, więc spokojnie starczy na lata. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem i jestem bardzo zadowolony.

Arek [3]Odpowiedz na ten wątek2014-06-24 21:56:55

Zgłoś nadużycie

Nie no, bez przesady...

Steel? Wszyscy tak reklamują te duże firmy... Prosta sprawa popyt i podaż, na to trzeba zwracać uwagę. Dużo ludzi kupuje, to dają słabsze materiały. Biedronka też ma wielu klientów, a żarcie mają tam raczej słabe... Jak już brać, to towar, który się jeszcze tak wysoko nie wybił, bo przynajmniej można mieć pewność, że oni kładą nacisk na trwałość, a nie na ilość.

Ciapek [1]Odpowiedz na ten wątek2014-06-25 00:20:07

Zgłoś nadużycie

Dokładnie tak. Proline to firma, która kładzie nacisk na trwałość. Moje ...

uznanie zaskarbili sobie właśnie tym. Zawsze mnie wkurzało, jak mi się paski albo odpinały, albo zrywały, a teraz nawet na wysokości mam pewność, że wszystko będę miał na miejscu.

Arek [3]Odpowiedz na ten wątek2014-06-25 14:49:46

Zgłoś nadużycie

Co wy gadacie? Ja posiadam pasek jakiejś randomowej firmy, a trzyma się już ...

dobre 3 lata. Miejscami się przetarł, ale nadal jest mocny i sie trzyma bez problemów.

Szymon [1]Odpowiedz na ten wątek2014-06-26 01:25:29

Zgłoś nadużycie

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA