Poszukuję toreb i pasków na narzędzia. [5]
Jestem w trakcie zakładania firmy i poszukuję toreb i pasków na narzędzia. Chodzi mi głównie o jakość, ponieważ wiem, że takie rzeczy dosyć szybko się niszczą. Proszę o polecenie jakichś firm.
Tadeusz Wnyk [1]Odpowiedz na ten wątek2014-06-24 14:37:34
Osobiście odradzam z supermarketów bo to chińskie i zaraz się rozwali. ...
Polecał bym Ci jakąś firmówkę. Zobacz czy Steel u siebie w sklepie nie ma, bo pamiętam reklamę to mieli te kabury na młotki pokazane
MacieK [1]Odpowiedz na ten wątek2014-06-24 15:07:39
Myślę, że mam coś w sam raz...
Firma Proline ma całkiem duży wybór co do pasków i toreb na narzędzia. Co więcej, wszystki zrobione z trwałego materiału, więc spokojnie starczy na lata. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem i jestem bardzo zadowolony.
Arek [3]Odpowiedz na ten wątek2014-06-24 21:56:55
Nie no, bez przesady...
Steel? Wszyscy tak reklamują te duże firmy... Prosta sprawa popyt i podaż, na to trzeba zwracać uwagę. Dużo ludzi kupuje, to dają słabsze materiały. Biedronka też ma wielu klientów, a żarcie mają tam raczej słabe... Jak już brać, to towar, który się jeszcze tak wysoko nie wybił, bo przynajmniej można mieć pewność, że oni kładą nacisk na trwałość, a nie na ilość.
Ciapek [1]Odpowiedz na ten wątek2014-06-25 00:20:07
Dokładnie tak. Proline to firma, która kładzie nacisk na trwałość. Moje ...
uznanie zaskarbili sobie właśnie tym. Zawsze mnie wkurzało, jak mi się paski albo odpinały, albo zrywały, a teraz nawet na wysokości mam pewność, że wszystko będę miał na miejscu.
Arek [3]Odpowiedz na ten wątek2014-06-25 14:49:46
Co wy gadacie? Ja posiadam pasek jakiejś randomowej firmy, a trzyma się już ...
dobre 3 lata. Miejscami się przetarł, ale nadal jest mocny i sie trzyma bez problemów.
Szymon [1]Odpowiedz na ten wątek2014-06-26 01:25:29
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.