Ceny drzewa w Niemczech [6]
Witam:). Mam mozliwośc sprzedaży w Niemczech desek. Nie znam jednak cen desek jakie mógłbym zaoferować i transportu. Deski na palety. Czy ktoś może mi podpowiedzieć. Pozdrawiam
marek [4]Odpowiedz na ten wątek2013-09-14 17:01:17
deski
Musisz określić jakie mają być te deski,
cena do dogadania.
Robi [10]Odpowiedz na ten wątek2013-09-14 19:31:23
Cena drzewa w Niemczech
Cześć deski w Polsce mam (raczej kogoś kto mi je dostarczy). Nie wiem tylko jaką cenę mam zaproponować Niemcowi, na co mogę liczyć. Na palety to druga klasa liściaste/ iglaste, szerokie 78 i 98, grubość 17 i te szersze 22. Zbyt może być dość duży więc w razie czego mogę potrzebować więcej niż mogę dostarczyć i będę pamiętał o podpowiadaczach :). Na razie jednak wszytko w trakcie negocjacji
marek [4]Odpowiedz na ten wątek2013-09-15 14:11:31
deski w niemczech
Na cenach w niemczech to ja się nie znam, musisz próbować, apropo
Desek w polsce to po ile ci proponują jeśli morzna wiedzieć?
Robi [10]Odpowiedz na ten wątek2013-09-15 15:21:23
cena desek
Kuzyn ma maszyny (a raczej nieczynny tartak) i doświadczenie wieloletnie w cięciu.. Kupimy razem drzewo, on przetrze i wytnie ja sprzedam. Staram się zorientować w rynku. Gdzieś trafiłem na przetarte, okorowane po 320 - 340 za metr. Nawet się nie dopytywałem o szczególy i czy aktualne. Moje muszą być jeszcze w cięte na wymiar i w pakietach długości do 5 m.
marek [4]Odpowiedz na ten wątek2013-09-15 16:11:29
cena desek
A ile mogłyby kosztować taki juz wycięte jak opisłem?
marek [4]Odpowiedz na ten wątek2013-09-16 12:44:26
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.