zakup maszyn do produkcji mebli.
witam, powoli przymierzam się do planowanego na koniec bieżącego roku zakupu maszyn do obróbki płyt meblowych. Mam zamiar produkować proste meble szafki itp mam chętnego odbiorcę na tego typu produkty ale mniejsza z tym.
Na początek potrzebuje
-piła formatówka do obrabiania plyt 2600x1250 (taka nietypowa płyta meblowa)
-oklejiniarka
-wiertarka wielowrzecionowa do nawiercania otworów montażowych w płytach
kwota ok 40 tyś zł .
Ostatnio miałem okazje zwiedzić expozycje firmy MakTek sprawia wrażenie solidnej servis byłby nie daleko mnie ceny chyba przystępne...
Aczkolwiek pisze po to aby poczytać wasze opinie jaki sprzęt jaki producent a może używka? gdzie, jak i od kogo. będę wdzięczny za informacje
Wiem że kwota 40 tyś nie powala na kolana ale niestety tyle jestem w stanie wydać na te 3 urządzenia.
Z góry dziękuję za pomoc.
Kamil / śląsk [1]Odpowiedz na ten wątek2013-01-18 11:58:53
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.