DREWNO.PL - Portal branży drzewnej - ogłoszenia

Komentarze Wątek: Skomentuj Napisz
Sprawa ostatnich przetargów

Sprawa ostatnich przetargów [4]

Panowie poradźcie jak najlepiej pociągnąć sprawę potraktowania mnie i innych podmiotów; którzy nie byli zaproszeni na szkolenie z nowego systemu sprzedaży drewna. Inne osoby, (znane marketingowcowi) były zaproszone na szkolenie m.in były leśnik, obecnie właściel firmy tak jak ja.
Osoba odpowiedzialna w Nadleśnictwie nie dała nawet znać o obecnych przetargach; (przy aukcjach systemowych (e-drewno) byłem informowany i telefonicznie i drogą e-mail). Proceder nie informowania jest stały przy wcześniejszych aukcjach ograniczonych jak i teraz przy zapisach na rok 2013. Na tą chwilę mam pomysł napisania skargi do Naczelnika Nadleśnictwa ew. wyżej o tej dyskryminacji i nie informowaniu mnie o przetargach. (śmieszne jest to, że o przetargach dowiaduje się z Rzepy)

ven-v1 [1]Odpowiedz na ten wątek2012-12-28 18:43:44

Zgłoś nadużycie

Niestety

To Pańskim zadaniem jest śledzenie zmian na stronie PLD. Oczywiście, zachowanie pracowników n-ctwa jest nieodpowiednie, ale nie można oskarżać innych za swoją niewiedzę. Ponadto prawnie, przystepując do sprzedaży ofertowej, zmuszony był Pan o zatwierdzenie, że zpoznał się Pan z regulaminem. To wyczerpuje temat skargi.Naczelnik Nadleśnictwa to nadleśniczy.

Niestety, najpospolitszym błędem był błąd ładunku minimalnego, który często klinecji wpisywali maksymalnie mozliwy. W wyniku redukcji nie dostawali nic...

Rzeczywiście, że zamiast, że stron branżowych, jak choćby drewno.pl z rzepy...

Wujek [387]Odpowiedz na ten wątek2012-12-29 00:06:45

Zgłoś nadużycie

Spokojnie

Nie martw się chłopie,za chwilę to lasy będą miały problem z zalegającym surowcem.Niestety katastrofa zbliża się wielkimi krokami i uderzy we wszystkich ale Titanik tonie a orkiestra gra do końca!Noworoczne niezbyt optymistyczne pozdrowienia!

Nemo [47]Odpowiedz na ten wątek2012-12-29 16:44:50

Zgłoś nadużycie

Nie płacz-kupie Ci chechłacz:)

Jasne... zawsze można przestać ciąc chłopie:)
Je nie wiem, czemu koledzy tak psioczą na to LP, czy myslicie, że prywaciarz sprzeda wam drewno taniej?

Rozumiem kolegów, którzy podpowiadają pomysły, ale wiecznie marudzących wieszczy o kasandrycznej wymowie nie znoszę.

Wujek [387]Odpowiedz na ten wątek2012-12-30 01:07:06

Zgłoś nadużycie

Jeżeli

Szanowny Pan zna chociaż trochę historię to wie,że koniec końców Kasandra miała rację! Nie marudzę tylko obserwuję rynki oraz katastrofalne skutki rządów obecnej ekipy nie tylko dla drzewiarzy ale absolutnie wszystkich uczciwych przedsiębiorców!Powiem na koniec klasykiem:,,Stłucz Pan termometr a nie będzie temperatury"

Nemo [47]Odpowiedz na ten wątek2012-12-30 09:06:56

Zgłoś nadużycie

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA