Poszukuję firmy zdolnej do wyprodukowania klocków. [6]
Witam.
Zwracam się do Was z prośbą o poradę. Otrzymałem zadanie rozeznania polskiego rynku obróbki drewna. Tzn. poszukuję firmy zdolnej podjąć produkcję drewnianych klocków wedle jasno określonego projektu. Jako, że inwestor i wynalazca są Duńczykami porównam projekt do klocków Lego. Tzn. klocki z licznymi otworami wierconymi na dokładny wymiar itp.
Proszę o jakieś wskazówki jak dotrzeć do producentów, ponieważ nie interesuje mnie współpraca z firmami produkującymi klocki w chinach gdyż tego własnie próbuję uniknąć.
Pozdrawiam
Artur
P.s. Porady oczywiście tutaj bądź na adres e-mail: ***
Ah i oczywiście wybaczcie jeżeli nie zawarłem jakichś bardzo istotnych informacji dla projektu. Pytajcie jeżeli czegokolwiek brakuje:)
Wiadomość edytowana przez Administratora
Artur Grześ [2]Odpowiedz na ten wątek2012-11-18 00:38:26
klocki
Prosze o przeslanie specyfikacji . Pozdrawiam
Max [9]Odpowiedz na ten wątek2012-11-19 23:14:59
klocki
Witam!
Proszę o kontakt .Jestem rzetelnym producentem stolarki z Wielkopolski.Pozdrawiam
SŁAWOMIR [1]Odpowiedz na ten wątek2012-11-20 13:46:55
Pozdrawiam
Panie Sławomirze przydałby się jakiś kontakt. Teże jestem niegdysiejszym wielkopolaninem;) moj mail to artur(kropka)grzes(małpa)gmail(kropka)com
Artur Grześ [2]Odpowiedz na ten wątek2012-11-21 13:10:38
Poszukuję firmy zdolnej do wyprodukowania klocków.
Witam,
Poproszę o specyfikację wymiarowo-jakościową oraz informację nt gatunków drewna jakie mają być użyte w produkcji. Jesteśmy firmą specjalizującą się w produkcji elementów meblowych. Lokalizacja północno-zachodnia Polska.
Pzdr
Artur Sujkowski
tel 697 711 124 email artursujkowski@o2.pl
Artur Sujkowski [1]Odpowiedz na ten wątek2012-11-21 12:28:11
klocki
Witam serdecznie,
proszę o przesłanie rysunków na adres email.
Możemy wykonać takie elementy na maszynie cnc.
biuro@3dcnclaser.pl
pozdr
Kamil [1]Odpowiedz na ten wątek2012-11-25 19:19:07
KLOCKi
witam, także poproszę o specyfikację na adres email
biuro@pw-wam.pl
łukasz [6]Odpowiedz na ten wątek2012-12-11 10:51:18
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.