Jaki kupić kocioł na paliwo stałe ? [4]
Mam mały dylemat .Chcę kupić kocioł w którym mogłabym palić drewnem i nie tylko . Dobrze by było też ,by szybko i łatwo się przy nim wszystko robiło . Znacie jakieś dobre kotły ?
Mariola [2]Odpowiedz na ten wątek2012-10-09 23:08:12
Bardzo dobre kotły to Ekowitt .Mój kocioł to OPTYMAL . Zero awarii , ...
zadowolona jestem . Łatwy w obsłudze .Eksploatacja kotłów polega na tradycyjnym paleniu „od dołu” – rozpaleniu przy użyciu papieru i drewna, niewielkiej ilości węgla, a następnie dokładaniu innych paliw w zależności od potrzeb grzewczych np. drewna kawałkowego.
Anastazja [2]Odpowiedz na ten wątek2012-10-19 16:17:27
A długo masz ten kocioł?Obsługa na pewno jest prosta ,bo ja za bardzo nie ...
znam się na kotłach . Czy w razie czego wytłumaczą tam wszystko na miejscu ?
Mariola [2]Odpowiedz na ten wątek2012-11-24 23:10:11
My mamy kocioł
Piecbudu z Radomia - działa bezawaryjnie od kilku ładnych lat. My mamy KJ G na eko groszek, pali się długo, nie ma żadnych problemów. Ten kocioł jest z podajnikiem, więc dodatkowa wygoda, praktycznie zapomniałam, że mam piec. ;)
Co do samej firmy - obsługa kompetentna, wszystko doradzili, pomogli.
A. [1]Odpowiedz na ten wątek2012-11-25 13:08:53
Kocioł mam około roku. Do dzisiaj działa bez zarzutów . A co do obsługi ...
to się nie martw – naprawdę jest bardzo prosta . Nie będziesz miała problemów. A w razie kłopotu zawsze możesz do nich zadzwonić i wytłumaczą.
Anastazja [1]Odpowiedz na ten wątek2012-11-27 11:08:39
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.