DREWNO.PL - Portal branży drzewnej - ogłoszenia

Komentarze Wątek: Skomentuj Napisz
drewno ze Szwecji

drewno ze Szwecji [6]

Witam,
Próbuję rozpoznać polski rynek pod względem zapotrzebowania na drewno szwedzkie (świerk, sosna) ze względu na dobre kontakty jakie posiadam ze szwedzkimi grupami tartacznymi. Prosimy Państwa o szczegółową informację co do zapotrzebowania na skandynawskie drewno wysokiej jakości.
Czy większe zainteresowanie byłoby drewnem konstrukcyjnym
(heblowanym z czterech stron w klasie np.C24/C30, czy np. nieheblowane, czy tez tarcicę nieobrzynaną). Jakie ilości ewentualnie wchodziłyby w grę?
Pilnie bardzo proszę o możliwie szybkie odpowiedzi. Z góry dziękuję mp

Marcin Pietrzak [2]Odpowiedz na ten wątek2012-08-30 21:52:52

Zgłoś nadużycie

Deski

Witam interesowala by moja firme tarcica nieobrzynana prosze o wiecej szczegulow. pozdrawiam

Max [9]Odpowiedz na ten wątek2012-08-31 06:47:51

Zgłoś nadużycie

deski odp.

witam, jaka grubość/rodzaj drewna Państwa interesuje? Czy musi to być drewno suszone? Proszę też o podanie przybliżonej ilości w m3. mp

Marcin Pietrzak [2]Odpowiedz na ten wątek2012-08-31 13:03:08

Zgłoś nadużycie

drewno impregnowane

witam. jestem zauroczony szwedzka jakoscia drewna. interesowala by mnie współpraca handlowa na poziomie drewno impregnowane ciśnieniowo sosna świerk. prosze o podamie wymiarów i cen drewna konstrukcyjnego i desek tarasowych. plus koszty transporu do krakowa . intresują mnie większe ilości.

Janusz B. [1]Odpowiedz na ten wątek2012-10-18 22:22:50

Zgłoś nadużycie

czym rózni się drewno skandynawskie dobrej jakości od zapewne ciulowego drewna polskiej jakości. Być może ukraińskie radioaktywne jest lepsze??

czym rózni się drewno skandynawskie dobrej jakości od zapewne ciulowego drewna polskiej jakości. Być może ukraińskie radioaktywne jest lepsze??

drakson [1]Odpowiedz na ten wątek2012-11-28 01:04:23

Zgłoś nadużycie

Jakości

Czym się różni to oczywiste , od polskiej tarcicy z wyjątkiem ukraińskiego czy białoruskiego każde jest lepsze a to nie jest wina drewna tylko "fachowców " go produkujących.Gratuluję draksonowi typowo polska kultura i pewnie jakość.
Czas na zmiany w mentalności może już nadchodzi ?

Adam [107]Odpowiedz na ten wątek2012-11-28 09:28:26

Zgłoś nadużycie

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA