Jaka zbijarka do palet? [4]
Witam! Przymierzam się do zakupu zbijarki do palet. Chciałbym zasięgnąć Waszej opinii w tej sprawie. Jakie firmy polecacie? Chodzi mi o urządzenie o dobrej wydajności, używane oraz w przystępnej cenie (tak za ok 65000 zł). Dziękuję z góry.
Dan [2]Odpowiedz na ten wątek2009-01-27 20:05:26
zbijarka
A o jaką wydajność chodzi i jakiego rodzaju palety chce Pan zbijać? Tylko Euro?
metatron [5]Odpowiedz na ten wątek2009-01-28 21:19:02
Tak, chcę zbijać nią palety euro. Wydajność tak min. 40 palet na godz. ...
Oglądałem zbijarki Vectora, ale chciałbym zobaczyć też jakiś inne, produkowane zagranicą. Co moglibyście mi polecić?
Dan [2]Odpowiedz na ten wątek2009-01-28 21:47:01
Zbijarka
Na rynku jest strasznie malo zbijarek do kupienia uzywanych.Gdzies widzialem ogloszenie,ze ktos chce sprzedac zbijarke szwedzka na zdjeciach widac ze zbija palete na gotowo w przeciwienstwie do vectora gdzie wperw bije sie stopy a pozniej palete co sie wiaze z duzo mniejsza wydajnoscia.Jesli chodzi o jakas nowa i bardzo dobra czy nawet dobra to ceny sa oszalamiajace.No chyba ze ktos ma 200tys.zl.
tartacznik [9]Odpowiedz na ten wątek2009-01-29 08:18:48
zbijarka
witam ogladałem w styczniu zbijarke jest ona bo generalnym remoncie i modernizacji choc bije ona same nogi to jej wydajność to na 3 palety w ciagu minuty maszyna automatycznie pobiera deski po ich uprzednim ulozeniu w zasobnikach mozna ją zobaczyc pod adresem http://drewno.pl/index.php?pn=1&pid=adv_details&id=163189&cid=35&open=35
TOMEK [13]Odpowiedz na ten wątek2009-02-02 19:51:56
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2019 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.