produkcja trumien [3]
witam mam stolarnie już pare lat i robiłem domy z drewna ale niestety brak kredytów na rynku to i brak roboty myśle o produkcji trumien czy może ktoś mi coś podpowie będe wdzięczny a może jest ktoś zainteresowany współpracą
gg [1]Odpowiedz na ten wątek2012-01-18 15:07:34
Można powiedzieć, że trumny to towar zawsze chodliwy, a "martwy" sezon to ...
dobry sezon :)
Janusz [13]Odpowiedz na ten wątek2012-01-20 11:13:08
Rynek
robić można dużo rzeczy gorzej sprzedać, najpierw rozeznaj rynek czy ktoś to kupi od Ciebie i czym go zachęcisz żeby akurat kupował u Ciebie a nie od stałego odbiorcy od którego kupuje od lat na pewno nie ceną , chyba że będziesz robił za darmo
hds [1]Odpowiedz na ten wątek2012-01-21 11:35:52
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.