maszyna do drabin strychowych [3]
szukam dobrego rozwiązania (maszyny) do frezowania boków drabin strychowych pod stopnie. Może ktoś z kolegów ma albo spotkał się z taką maszyną.
pozdrawiam
Marcin [45]Odpowiedz na ten wątek2012-01-11 15:06:03
witam kolege
nie wiem czy dobrze rozumuje.. chodzi Ci o frezowanie pod ...
czopy stopni czy ogolnie brzegi calych schodo, czyli tego co na tym tzrymaja sie stopnie?
ale w jednym jak i w drugim przypadku moze byc jedno dobre rozwiazanie: malutki, reczny frez wrzecionowy. zalezy ile tego chcesz robic? ja tak robilem, stopnie obrabialem stolowa frezarka a resze ta reczna wlasnie i moglem sobie frezowac co tylko mi do glowy przychodzilo:)
pozdrawiam
mocny22 [13]Odpowiedz na ten wątek2012-01-26 20:20:22
kilka tysięcy sztuk tygodniowo. teraz robię to na CNC ale jest to za wolne.
Marcin [45]Odpowiedz na ten wątek2012-01-27 07:54:24
hmm to widze ze robisz przemyslowe ilosci.. ...
http://standrew.pl/?p=p_5&sName=frezarki
to jest link do sklepu z maszynami uzywanymi i nowymi, moze tam cos znajdziesz?
mocny22 [13]Odpowiedz na ten wątek2012-01-27 11:30:26
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.