DREWNO.PL - Portal branży drzewnej - ogłoszenia

Komentarze Wątek: Skomentuj Napisz
drewno z Ukrainy

drewno z Ukrainy [9]

Witam !
Mam takie małe pytanko. Czy ktoś kupował już drewno z Ukrainy? Mam firmę na pomorzu drewno kominkowe, i nie wiem czy jest to mi opłacalne.

Beny [2]Odpowiedz na ten wątek2012-01-10 15:18:47

Zgłoś nadużycie

Wujek

Z Ukrainy na Pomorze? Chyba transport zje Ci zyski, chyba, że koleją sprowadzisz dużą partię albo dogadasz się z IP, bo podobno oni sprowadzają potężne masy, ale z Białorusi. Tak słyszałem:)

Wujek [387]Odpowiedz na ten wątek2012-01-10 20:32:55

Zgłoś nadużycie

Wujku gamoniu

Takie rady są nie na miejcsu: ...dogadać się z IP.... to tak jakbyś mu proponował dogadanie się z LP, poprostu śmiech na sali

niepokorny [262]Odpowiedz na ten wątek2012-01-12 17:18:25

Zgłoś nadużycie

Niepokorny chłopku

To, że z Tobą nikt nie rozmawia, nie znaczy, że ktoś się nie porozumie.
Bolączką systemu jest to, że LP muszą handlować z takimi gamoniami jak Ty:)

Pozdrawiam

P.S. Czy terapia już pomaga?

Wujek [387]Odpowiedz na ten wątek2012-01-14 21:24:47

Zgłoś nadużycie

wujku gamoniu

Nie mogę pojąć twojego sposobu myślenia. Jak można radzić komuś kto prowadzi skład dewna kominkowego (czyli głównie drewna liściastego) dogadanie sę z firmą która w większości przerabia surowiec liściasty we własnej produkcji. ***

Post edytowany przez Administratora

niepokorny [262]Odpowiedz na ten wątek2012-01-15 09:56:52

Zgłoś nadużycie

Niepokorny chłopku

Nie obrażaj mnie, bo to nie ładnie. Dyskutuj merytorycznie....
A no taki, że może dowie się jaki przewoźnik, który pośrednik z jakiego miejsca dowozi drewno, jak przebiegają negocjacje z koleją itp. Przy okazji transportu drewna (100 tys. m3) dorzucą mu 30, 40 czy ile tam...
Nie będę Ci człowieiku podpowiadał jak prowadzić biznes, bo za to się powinno pieniądze brać. IP nie przerabia dębu, grabu, buka itp...

Czyli terapia nie pomaga?

Wujek [387]Odpowiedz na ten wątek2012-01-15 20:33:16

Zgłoś nadużycie

drewno z ukrainy

po co ci problemy, jak masz kase to ściągaj auta rozbite ale świeże roczniki,drewno kominkowe b.duża konkurencja i ciągle wzrasta ,rąbią w stodołach .Mogę dać tel. do ukrainca ale transport zyski ci zje i wujek ma racje . pzdr

Janek [3]Odpowiedz na ten wątek2012-01-20 13:56:53

Zgłoś nadużycie

beny

właśnie czekałem na konkretna odpowiedz. samochody to nie moja branża, znam się bardziej na drewnie, ale dzięki za pomysł i rade

Beny [2]Odpowiedz na ten wątek2012-01-20 18:27:25

Zgłoś nadużycie

Olcha z Ukrainy

Czy ktoś ma może namiary na importerów drewna olchowego z Ukrainy?Potrzebuję dłużycę lub wałki,duże ilości.Czy ktoś byłby w stanie pomóc???Ewentualnie z innych krajów na wschodzie.Czy ktoś może pomóc w tej sprawie?

Przeman [1]Odpowiedz na ten wątek2012-02-01 21:58:57

Zgłoś nadużycie

Jakie są najlepsze piły do traka ramowego fod

szukam pił do traka nie wiecie gdzie można dostać dobre piły chromowane w rosądnej cenie?

wacek [28]Odpowiedz na ten wątek2012-02-03 12:26:12

Zgłoś nadużycie

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA