Ile warta jest krajzega z wózkiem ? [4]
Witam,
mój ojciec zajmował się wyrobem parkietu, a raczej samych klepek (nie zajmował się obróbką klepek w gotowy parkiet). Prawie 3 lata temu zmarł i sprzęt został... Została taka duża krajzega na której były przecinane metry w bale a pozniej w sztachety... Nie mam pojęcia jaki to silnik bo jeszcze tam nie zaglądałem ale wydaje mi się sporo skoro musiał takie grube drzewa ciąć...
Ostatnio zastanawiałem się nad sprzedażą tej maszyny bo mi ona nie jest kompletnie potrzebna, do przecinana jakiegoś drewna na opał czy coś mam mniejsza krajzege oraz piłe spalinową także ta wielka nie jest potrzebna...
Krajzega posiada wózek na szynach o długości 3-4 metry oraz kilka pił tarczowych o różnych rozmiarach... Tak więc ile taka krajzega może być warta ?
Proszę o pomoc bo ja się nie znam na tym aż tak, a wiadomo jacy ludzie są na wsi, kogoś się zapytam to powie że prawie nic nie jest warta i ta osoba chętnie ją zabierze za 200 zł (tak - trafila sie taka osoba :) ) a nawet po cenie zlomu to pewnie więcej bym dostał :) po za tym domyslam się ze silnik jest wiecej wart.
http://www.fotoszok.pl/upload/6207e274.jpg
Artur [2]Odpowiedz na ten wątek2011-06-26 20:47:04
Jeszcze aktualne???
Ta piła na wózku jest jeszcze do zbycia?
Wiesiek [1]Odpowiedz na ten wątek2012-03-14 22:04:17
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.