pasy bezkońcowe [4]
Szukam sposobu na klejenie papieru ściernego na pas bezkońcowy do szlifowania. Czy własnym sposobem jest to możliwe? Jeżeli macie Panowie taką wiedzę i możecie się nią podzielić to z góry dziękuję.
jan [22]Odpowiedz na ten wątek2011-02-18 10:57:38
Co do pasów
Kolego Janie , też próbowałem kleić i nic z tego nie wyszło . Dobrałem długość pasa zaś na szerokość dociołem .Pas zamawiałem w firmie Klingspor z Bielska-Białej. Lepiej coś dobrać i dopasować. Szkoda pracy i nerwów.
Mariusz [6]Odpowiedz na ten wątek2011-02-19 19:04:09
Nie próbowałem bo nawet mi to ma myś nie przyszło
ja mam pas 1600 x200 więc malutki
cena chyba 7,5 zł wiec szkoda nawet myśleć o klejeniu
Także kupuję w Klingspor
Darek [94]Odpowiedz na ten wątek2011-02-19 23:28:52
pasy
Dzięki za porady. Było to bardziej z ciekawości pytanie, czy ktoś posiadł dobry sposób na klejenie pasów bezkońcowych i chciałby swoją wiedzą podzielić się z innymi. Dotychczas używałem niemieckich. Kupiłem na próbę z firmy z Mrągowa, która klei papier z Włoch. Może ktoś używał ich produktów i ma opinie o nich.
Jan [22]Odpowiedz na ten wątek2011-03-03 09:20:31
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.