pomoc przy zakupie traku [7]
witam. jestem młodym człowiekiem i pracuj na maszynie res-budu nie jestem zadowolony ani z jakości ciecia ani z wydajności tej ze maszyny. A tak się składa że pracy mam dosyć dużo i chciałbym zmienić ja na coś lepszego. Prosił bym kolegów o rady jaka maszynę zakupić(nowa czy używaną) jakie firmy , z szeroka taśma czy inna. pozdrawiam i dziękuje.
MARIUSZ [5]Odpowiedz na ten wątek2011-01-04 19:09:13
trak
kup sobie WOOD MIZER , model w zaleznosci ile chcesz przecierac dziennie i nie ma problemu , mam taka maszyne i powiem ci ze jestesmy bardzo zadowoleni
Mariusz [24]Odpowiedz na ten wątek2011-01-09 04:50:15
WOOD MIZER jest przereklamowany nie jest zły ale nie jest warty tej ceny są ...
lepsze i tańsze maszyny
bartyzelekd [4]Odpowiedz na ten wątek2011-01-10 22:32:11
To jaka proponujesz kolego rzuć nazwę
MARIUSZ [5]Odpowiedz na ten wątek2011-01-12 20:02:14
tylko nie Wood-Mizer
co do przereklamowania, zgadzam się w stu procentach!! Płacisz kolosalne pieniądze za ich markę! Polecam Ci Lignumę MM-700HK Doskonała maszyna, pracujemy na takich dwóch i jesteśmy zachwyceni. 10 godzin pracy dziennie i masz na gotowe 7-8 m3 więźby z jednej maszyny. Cena ok 60.000 zł
trakowy [14]Odpowiedz na ten wątek2011-01-21 21:16:14
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.