co myślicie o nowych taśmach trakowych TIMBERWURTH [3]
w ostatnim czasie pojawiły się nowe piły taśmowe trakowe TIMBERWURTH , jak się sprawują w tartakach , zastanawiam się nad zakupem na próbę !
Leszek S [2]Odpowiedz na ten wątek2010-06-05 20:33:20
Piły taśmowe trakowe Ripper37
Pił Timberwurth nie znam. Z innych nowości na rynku pojawiły się piły taśmowe Ripper 37. Od jakiegoś czasu do kupienia w suwalskim GASS.
Wiadomość edytowana przez Administratora
trakmistrz [1]Odpowiedz na ten wątek2012-05-02 11:39:02
Nie slyszałam o tych taśmach trakowych .Musze poczytać . Ciekawe czy są ...
dobre .
Sylwia [3]Odpowiedz na ten wątek2012-05-25 01:08:18
piły taśmowe timberwurth
mam 5 sztuk używam normalnie jak inne np woodmizer czy fenes nie pękają, tak samo jak wcześniej wymienione, ale ząb niby super hartowany a ma żywotność przeciętną , porównywalną do niehartowanego, a cena dosyć wysoka i sprzedają po pięć sztuk minimum. Za ich cenę za jedną piłę w innej firmie nie powiem jakiej żeby nie było, że reklama, mam dwie o tych samych parametrach.
boguss [16]Odpowiedz na ten wątek2012-05-29 21:24:33
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.