z drzewem do Szwajcarii [4]
Moze ktos podsunie mi pomysl,da jakas recepte.Mieszkam na stale w Szwajcarii,tu drzewo jest bardzo drogie,chce rozwinac jakis interes z tym zwiazany,mam czas, troche pieniedzy jednak pomyslu zadnego.Prosilbym o jakiekolwiek rady ,wskazowki,pomysly,jak zaczac .na co zwrocic uwage ,wogle jak do tego sie zabrac?czy mam jakakolwiek szanse skoro sie na tym niznam??????????/jestem otwarty na wszelkie propozycje.pomysly
szwajcaria [2]Odpowiedz na ten wątek2010-03-26 12:40:51
z drzewem do Szwajcarii
Witam,może zainteresuje Pana możliwość handlu drewnem egzotycznym.Pozdrawiam rob500@vp.pl
Robert [1]Odpowiedz na ten wątek2010-03-30 18:47:41
A moglbym prosic o blizsze informacje..........
szwajcaria [2]Odpowiedz na ten wątek2010-04-01 21:38:52
Budowa domow z bala
witam,
klienci ze szwajcarii pytaja non-stop o domy z bala, moze pan cos w tym kierunku zrobic
istnieje mozliwosc dostarczania domow :
- do samodzielnego mntazu
- material +robocizna
- co wazne trzeba pamietac ze polskie firmy moga pracowac na terenie szwajcarii , ale musza spelnic warunek! -stawka godzinowa!
w razie pytan jestesmy do pomocy
Wiadomość edytowana przez Administratora
FPUH GALLA [1]Odpowiedz na ten wątek2010-05-26 18:32:12
z drewnem do Szwajcarii
W lipcu b.r. byłem w Szwajcarii w tej sprawie w kantonie francuskim .Znam uwarunkowania tego kraju. Jak nie straciłeś chęci do współpracy to odezwij się na forum
Antoni [80]Odpowiedz na ten wątek2010-12-25 13:02:08
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.