Jakiej Firmy zbijarka do palet???? [6]
Jakiej Firmy zbijarka do palet ??? prosze o podpowiedz!!!
TO [1]Odpowiedz na ten wątek2010-03-12 18:54:05
gwoździarka
Witam,
Do zbijania palet, najlepszymi maszynami moim zdaniem są gwoździarki Holz-Her lub Max ewentualnie Senco, są tez automaty do zbijania palet, jeśli trafiłem w sedno tematu, to możemy podjąć ten wątek dalej(***)
Pozdrawiam
Wiadomość edytowana przez Administratora
TREK [3]Odpowiedz na ten wątek2010-03-17 17:14:21
.......
kolego wszystko ok ale interesuje mnie zbijarka na gwozdzie luzem!!
TOMEK [13]Odpowiedz na ten wątek2010-03-17 17:59:11
gwoździarka
Witam,
Mówisz i masz,
www.kmreich.com
strona bodajże 15-ta
cena na dziś
typ 3560 - 8 575zł
typ 3568 - 9 165zł
podajnik 3507 - 14 736zł
oczywiście ceny netto, ale jeśli może Pan poczekać to podobno od kwietna ma być taniej ( nie wiem jeszcze o ile, nie znam nowych cen)
Pozdrawiam
TREK [3]Odpowiedz na ten wątek2010-03-17 18:17:23
Pomyłka?
Widzę że kolega usilnie próbuje wcisną pistolety.
Raczej nie o to chodzi.
Trudny temat!
Po pierwsze to czy cena ma istotne znaczenie a myślę że ma.
Najtańszy jest polki Vector ale za jakość nie ręczę.
Dalej można rozpatrywać porządne marki jak ImHard, STORTI czy też STÖRI MANTEL.
Ważne jest to aby warunki serwisowe były dobre bo z mojego doświadczenia wynika iż nawet najlepsza marka posiada modele w których występują wady. Warto też zwrócić uwagę z kim się rozmawia czy są to ludzie którzy znają się na obróbce drewna. Daje to dobre podstawy dalszej współpracy.
Pozdrawiam,
MASTERCAD [4]Odpowiedz na ten wątek2010-11-29 13:58:54
Witam - chciałbym odgrzać temat w sprawie zbijarki ma ktoś może zbijarkę ...
vectora na gwoździe luzem -jak wygląda sprawa uniwersalności tj. zbijania kilku rodzaji palet. Oglądałem ostatnio zbijarkę GOMY na gwoździe w zwoju w miarę ok ale ta cena mnie trochę odstrasza. Macie może doświadczenie z innymi zbijarkami interesuje mnie coś w cenie do 200 tyś.?
tartak [15]Odpowiedz na ten wątek2018-08-02 08:51:25
drewno-surowiec
Myślę, że rzeczywiście tutaj też jednak duże znaczenie ma jednak sam surowiec, bo jak wiadomo drewno nie jest równe drewnu, a palety to jeszcze inny temat. Moze takie rzeczy warto ustalic tez z producentem palet? On chyba najlepiej zna swój materiał... Ja stale biore czy to palety czy konstrukcje drewniane chociazby skrzynie od nich **** i za kazdym razem dopytuje o surowiec, zeby później nie bylo problemu z przerobkami
Wpis edytowany przez Administratora
Karol [9]Odpowiedz na ten wątek2018-08-17 21:48:38
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.