sciema
jeden wielki bajzel niewypał wszystko bylo z góry ustalone jutro podam szceguły kto miał wygrać to wygrał
sleputek [1]Odpowiedz na ten komentarz2014-09-05 20:29:43
zawody
zgadzam sie z poprzednim komentarzem, istna parodia jedno wielkie matactwo,wygrane byly ustalone a zawodnikow ktorzy im zagrazali albo dyskwalifikowali bez konkretnych i podstawnych powodow,albo utrudniano im start np przez niejednoznaczenie ulozenie zurawia,jedni startowali z calkowicie zlozonym inni z opartym, takich matactw mozne wymieniac wiecej,mam tez fimik z zawodow na ktorym widac chociazby zdyskwalifikowanego zawodnika,doskonale mozna stwierdzic ze nie bylo ku temu podstaw,po prostu szlo mu bardzo dobrze i byl zagrozeniem dla podstawianych zawodnikow,takie Mistrzostwa sa nie adekwatne do faktycznego celu,zadna radosc zostac mistrzem poprzez oszustwo
widz [1]Odpowiedz na ten komentarz2014-09-08 22:13:42
porażka
Witam!Jestem uczestnikiem zdyskwalifikowanym w tych zawodach i w 100% zgadzam sie z poprzednikami,zawody faktycznie byly matactwem.Uważam ,że zostalem nieslusznie zdyskwalifikowany,nie dano mi nawet mozliwośći wyjaśnienia tej sprawy na miejscu,nikt mnie nie sluchal,a moja zona tez nagrala mnie podczas zaladunku,przejalem sie tym ze nie pozwolono mi pokazac na co mnie stac,ale po pewnym czasie zrozumialem po rozmowach z osobami, ktore na tym naprawde sie znaja,ze to, ze mnie zdyskwalifikowali swiadczy o tym, jaki jestem w tym dobry i obawiali sie mnie wiec w gruncie rzeczy i tak jestem wygranym. Jedno wiem na pewno juz wiecej nie bede startowac w takich oszukanych zawodach,nie mam zamiaru byc ofiara matactwa.
Emil K. [1]Odpowiedz na ten komentarz2014-09-09 19:18:02
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.