DREWNO.PL - Portal branży drzewnej - ogłoszenia

No to mamy problem , który narast....... [1]

pisałem o tym procederze w tamtym roku przy okazji licytacji internetowych , no ale prawa wolnego rynku są najlepsze.
problem dopiero narasta i LP. obudzi się z ręką w nocniku jak polskich firm już nie będzie , a te dobrze płacące zagraniczne wypną się na LP. i podyktują warunki i cenę jaką będzie można nadrobić straty zakupowe z poprzednich lat. swoją drogą dziwi mnie postawa Dyrektora LP. a jeszcze bardziej UOKiK. zyski są pozorne , straty dobiją LP. , ale to przecież Skarb Państwa , to się dofinansuje i będzie OK. , a Pan Dyrektor dalej będzie zwalczał polskie tartaki i liczył doraźne zyski. przykro patrzeć jak inne kraje wspierają swój przemysł , a tylko Polski Rząd działa przeciwko swoim obywatelom. marne są te apele do posłów , oni nie mają czasu , oni są zajęci swoimi sprawami.

Wojtek Opęchowski [36]Odpowiedz na ten komentarz2010-05-13 15:02:06

Zgłoś nadużycie

Żaden z dyr. generalnych Lasów Państwowych w sprawach gospodarki nie spojrzy ...

dalej niż perspektywa 3-4 lat. Każdego interesuje tylko "tu i teraz", stanowisko jest czysto polityczne i zmienia się wraz z wyborami do parlamentu. Podobnie jak nasza "klasa polityczna", każdy dyrektor i jego świta ma max. 4 lata na "ustawienie się". Nie ma czasu o myśleniu w kategorii długoletniej perspektywy.

Sławek [37]Odpowiedz na ten komentarz2010-05-17 11:17:08

Zgłoś nadużycie

Jako Polak i sprzedawca, jestem przerażony tym co się dzieje

z naszymi lasami - Nasze Dobro NArodowe, rozkradają - List nic nie da Tusk ma teraz kampanie, i robi druga Irlandie., nie pomoże Polskiej Gosspodarce- jestem spoza branzy, ale intersuja mnie Wasz ważna branza. powodzenia zycze.

Maciej [1]Odpowiedz na ten komentarz2010-05-17 09:33:40

Zgłoś nadużycie

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA