Ojoj
Bezpartyjni Przyrodnicy na wiecu partyjnym zgłaszają gotowość do objęcia bezpartyjnych stanowisk stanowisk . Oraz deklarują wierność poddańczą Przyrodzie Polskiej
Adam [665]Odpowiedz na ten komentarz2024-01-03 21:18:55
...
moim zdaniem w organizacji LP dla rozwoju w dzisiejszych czasach potrzeba managera. Człowieka znającego organizację LP, orientującego się w branży drzewnej w kraju i jednocześnie zdającego sobie sprawę z głosu społeczeństwa i wyzwań z tym związanych (edukacja).
Czy to jest ten człowiek? - nie wiem.
cdn.
Wrinks [192]Odpowiedz na ten komentarz2024-01-05 07:45:44
"Wiem że nic nie wiem " [1]
Jak głosi klasyk . Nauczy się , zaryzykował w Płocku i się opłaciło. Czyli coś na początek szybki i ryzykant .A tytuł menadżera jak" psu zupa" .
Adam [665]Odpowiedz na ten komentarz2024-01-05 12:49:40
Tamci byli świetnymi menadżerami, ale niekompetencji i złodziejstwa.
gg [77]Odpowiedz na ten komentarz2024-01-09 06:18:46
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.