Komentáre: Konrad Tomaszewski odwołany ze stanowiska Dyrektora Generalnego Lasów Państwowych

Komentáre k článku

7 komentárov
💬 7 komentárov
B
BarMi 18 jan 2018, 20:52

Taaki "pisarz" ! Drugiego takiego już nie będzie(w odniesieniu do punktu 3, paragrafu 18, zarządzenia nr 276, wobec punktu 8 decyzji nr 298, zarządzam zmianę punktu 3, decyzji 12, w paragrafie 19, na podstawie ...).

"Drewno jest artykułem, który nie może być sprzedawany na wolnym rynku. Jego ilość jest w przyrodzie ograniczona."

Genialne odkrycie na miarę pierwszych komunistów. Węgiel, żelazo, ziemniaki, woda, kukurydza, len, bawełna itp. itd. także występują w ograniczonej ilości i wobec tego ich sprzedaż powinna być też reglamentowana a ceny regulowane. Ja jeszcze pamiętam czas przydziałów, reglamentacji cen regulowanych itp. Dziś mam wrażenie, że są ludzie, którzy pod hasłami walki z wszelkimi pozostałościami "komuny" chce wprowadzać metody "ręcznego" kierowania możliwie największą ilością aspektów naszego życia, rodem właśnie z tamtych czasów i tamtej filozofii..

A
Adam 19 jan 2018, 09:16

Wybitny szkodnik jeszcze rok jego rządów i cały przemysł drzewny zniszczony .

K
konrad 19 jan 2018, 15:04

W filmikach z ubiegłego roku obiecał pokazać wspaniałą rentowność przemysłu drzewnego

akcji kontroli punktów przerobu .

Nic nie wyjaśnił czyli kłamca

D
Darek 20 jan 2018, 10:11

na gorsze, co mu zrobimy ,nic bo już go odwołali. Co ze sklepami z dziczyzną co z tartakiem lasów państwowych, komplekasmi domów ktore mieli budować

Władza to ma sie dobrze robi co chce a jak się pali grunt pod nogami to odwołują i następny na fotel... ciekawe ile Tomaszewki dostał odprawy

K
kropka 23 jan 2018, 09:58

A
Adam ↩ kropka 28 jan 2018, 12:13

Analityk Doradca Wizjoner Wróżbita ? z pensją 10000

A
Adam 29 jan 2018, 19:43

Jak to jest że średnie wynagrodzenie w LP to 90000 a w przemyśle drzewnym 3500 ?

💬 Pridať komentár

← Fórum    ← Späť na článok
Nahlásiť chybu