Gdzie pisowcy tam tragedia,mafia i korupcja w iście bolszewickim stylu. Coś strasznego co się tam działo przez osiem lat .
przed sądem za zniszczenie polskiego przemysłu drzewnego , likwidację zakładów pracy obniżenie wpływów z vat i PKB wyprocowywanych przez branżę drzewną.
Korupcja raczej w stylu Brukselskim . Nie słyszałem o morderstwach i zsyłkach do gułagów . Ale kto wie może kogoś znajdą .
sabotaż gospodarczy i zwijanie Polski
Plan jest taki żeby zrobić w Polsce skansen.
Mówisz, jak "populiści" przed referendum europejskim w 2003 ;)
Cytat AL "Populista to polityk lub osoba działająca w sferze publicznej, która odwołuje się do „zwykłego ludu”, pozycjonując go jako < „dobrych ludzi” przeciwko < „złym elitom” (politycznym, korporacyjnym, mediom)"
Czyli zwykli ludzie nie mogą wyrażać swojej opinii.
"Vox populi, vox Dei" (łac.) oznacza "głos ludu (jest) głosem Boga"
Pisze jak jelity, bo się książek naczytał :P
A w referendum głosowałem PRZECIW, i nie zmieniłem swojego zdania w tej kwestii.
Jesteśmy kolonią i strzygą nas jak baranów, do golutkiej skóry.
Czas sobie przypomnieć starą, Polską tradycję, i przyjechać kilkoma taczkami pod ministerstwo Środowiska, i kilka osób wywieźć do lasu :)
Potwierdzam , zrobili z nas podwykonawców i gospodarstwo pomocnicze .Zasilenie siłą roboczą .Pierwsze bezrobocie Balcerowicza spowodowało emigrację zarobkową na skalę 2mln obywateli i obywatelek.
To senator KO .Były sekretarz generalny PO S.G 5lat bezwzględnej odsiadki.
To kolejna wysoka strata jaką Koszalińskie PPD zanotowało w ostatnich latach. Łączna strata netto za lata 2023-2025 to ponad 82,5 mln zł.
A za 2020 -2022 100mln zysku.
I jest lepiej taniej i uczciwiej , wystarczy nie kraść .