Żetony i nowe sposoby psychologii sprzedaży.. [1]
Szlag mnie trafia, kiedy różnymi przebiegłymi metodami próbuje się wyciągnąć od czytelnika pieniądze....
"Artykuł można obejrzeć po zalogowaniu..", tymczasem po zalogowaniu trzeba kupić żeton...
Zdegustowany [2]Odpowiedz na ten komentarz2016-09-20 06:01:24
Przykro mi, że widzi Pan tekst, którego tu nie ma.
Informacja widoczna pod artykułem brzmi: "Dostęp do płatnych materiałów jest możliwy wyłącznie po zalogowaniu"
Dominik Jabłoński [511]Odpowiedz na ten komentarz2016-09-20 13:05:41
Zdegustowany jw.
Panie Dominiku. Ja Jestem zalogowany i pojawiło się takie coś
....................................................................................................................
Artykuł płatny
Nie masz żetonów uprawniających
do korzystania z usług?
Możesz je zamówić teraz
Koszt dostępu do pełnego artykułu: 2 żeton(-y/-ów)
Aktualnie posiadasz: 0 żeton(-y/-ów)
..................................................................................................................
Czy To NIE JEST WYCIĄGANIE PIENIĘDZY....
Kierownik Tartaku [22]Odpowiedz na ten komentarz2016-09-25 09:37:07
Artykuł płatny [3]
Moim zdaniem jest to jednoznaczna informacja o tym, że za ten artykuł trzeba zapłacić. Nie ukrywamy tego. Nie ma takiej sytuacji jak napisał "Zdegustowany", że najpierw musi się zalogować, a dopiero potem dowiaduje się o konieczności zapłaty.
Co do "wyciągania pieniędzy". Czy za wykonanie pracy związanej z zebraniem i opracowaniem danych nie należy się nam wynagrodzenie? Czy w tartaku, którym Pan kieruje dodatkowe usługi np. struganie czy suszenie tarcicy wykonywane są dla klientów za darmo, czy "wyciągają" Państwo od nich pieniądze?
Dominik Jabłoński [511]Odpowiedz na ten komentarz2016-09-25 20:31:30
Obstaję przy swoim..
Witam Panie Dominik,
No to może taki przykład..
Zauważył Pan bardzo ciekawe ogłoszenie o tanich, dobrych jakościowo panelach ogrodzeniowych z drewna. Bardzo Pana zainteresowało to ogłoszenie, bo i ogrodzenie stare i żona raz po raz uszczypliwie prosi o wymianę. Na ogłoszeniu oprócz danych teleadresowych tartaku (w którym pracuje Pan "Kierownik Tartaku" ;-) ) informacja, że ogrodzenia możliwe do obejrzenia w siedzibie. Pakuje Pan żonę i dzieci do auta i ... jedziecie. W bramie wita Was uśmiechnięty pracownik i prosi o 10 zł za wjazd. Pan zbulwersowany wyraża w kilku żołnierskich słowach swoją opinię o tym procederze, tymczasem pracownik tartaku ze spokojem mówi do Pana: "Proszę Pana - włożyliśmy zbyt dużo wysiłku i pracy żeby wymyślić wzory tych ogrodzeń, by ot tak je wszystkim pokazywać". Pan wykrzykuje "no jak to, przecież było ogłoszenie, że można kupić.." a w odpowiedzi słyszy Pan: "Oczywiście można kupić, ale najpierw trzeba zapłacić za wjazd - nikt przecież Pana nie oszukał"
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Zdegustowany [2]Odpowiedz na ten komentarz2016-09-26 06:13:39
Przykład fajny, ale nieadekwatny. W naszym "ogłoszeniu" podaliśmy ...
informację, że artykuł jest płatny. Nikogo nie naciągaliśmy na rejestrację w serwisie pod jakimkolwiek innym pozorem.
Dominik Jabłoński [511]Odpowiedz na ten komentarz2016-09-26 09:22:47
Witam
Ciekaw jestem czy Pan Zdegustawyany wylozylby pieniadze na raport, ...
udostepnilby go publicznie a na koncu raportu zastrzegl ze jesli raport sie podobal to nalezy za niego zaplacic.
Pozdrawiam :)
Jaroslaw Kolodziej [1]Odpowiedz na ten komentarz2016-10-10 09:10:13
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.