Trak-met opinie?

Wątek forum

4 wpisy
M
Michal

Witam, zastanawiam się nad trakiem mobilnym trak met. Obecnie mam Goltad 750 i ma super masywną konstrukcje, wszystko także działa jak należy.

Czy miał ktoś doczynienia z trakami trak-met? Na zdjęciach mają masywną konstrukcję czy w rzeczywistości też tak jest? Co z jakością cięcia i awariami?

Z góry dzięki za opinie

↩️ 4 wpisy
M
Michal 2 mar 2018, 14:34

Witam, zastanawiam się nad trakiem mobilnym trak met. Obecnie mam Goltad 750 i ma super masywną konstrukcje, wszystko także działa jak należy.

Czy miał ktoś doczynienia z trakami trak-met? Na zdjęciach mają masywną konstrukcję czy w rzeczywistości też tak jest? Co z jakością cięcia i awariami?

Z góry dzięki za opinie

A
adam 3 mar 2018, 08:33

napisane o trak metu ttp600 premium plus .możesz mi cos więcej pow o traku goltad 750 wydajność itp na email piotrdawidziuk1@interia.pl byłbym wdzięczny Ci pozdrawiam

C
cudak007 8 mar 2018, 10:35

Opinie zniknęły bo trak-met się reklamuję na tej stronię, a po co ma płacić za reklamę jak na forum widniały same negatywne opinie.

Pewnie i mój komentarz zaraz zostanie usunięty, więc nic złego nie napisze na temat firmy trak-met :)

Drogi Michale, nie kupuj traków z allegro, tylko pojedz do konkretnego tartaku i zobacz maszynę w czasie pracy.

S
suchy62 31 mar 2018, 13:06

Jakie firmy zajmujące się instalowaniem systemów w suszarniach polecacie?

↩️ Odpowiedz w wątku

← Forum
Zgłoś błąd