Fornir produkcja jak sie zabrać za to

Forenthread

6 Beiträge
M
marcin 1315

Witam mam takie pytanie odnośnie forniru ponieważ nie dawno kupiłem suszarnie do drewna i chciał bym rozszeżyć oferte o fornir ale nie wiem jak sie za to zabrac > czy mugł by mi ktoś pomuc w tym temacie

↩️ 6 Beiträge
M
marcin 1315 17 Dez 2014, 19:59

Witam mam takie pytanie odnośnie forniru ponieważ nie dawno kupiłem suszarnie do drewna i chciał bym rozszeżyć oferte o fornir ale nie wiem jak sie za to zabrac > czy mugł by mi ktoś pomuc w tym temacie

M
marcin 1315 17 Dez 2014, 20:19

N
niepokorny 17 Dez 2014, 21:45

zainwestuj w słownik ortograficzny, nie da się tego czytać!!!

D
Dominik Jabłoński 18 Dez 2014, 12:45

rodzaj oklein chce Pan produkować (fornir skrawany obwodowo czy płasko) - a raczej na jaki będzie lepszy zbyt, a następnie rozejrzeć za odpowiednim urządzeniem typu skrawarka / łuszczarka. Ogłoszenia w tym zakresie można znaleźć np tutaj http://www.drewno.pl/gieldadrzewna/329-0-Skrawarki

R
Radek ↩ niepokorny 19 Dez 2014, 19:00

zapisac siem na foróm dla polonistuf i odczep sie pan od dżewiaży. Jak chcesz wypowiedzieć sie merytorycznie to proszę bardzo, wszyscy czekamy , a jak wolisz sączyć jad to zapisz sie do pisu.

pzdr

N
niepokorny ↩ Radek 19 Dez 2014, 19:19

pewnie nie skończyłeś podstawówki i dla ciebie nie ma różnicy jak kto pisze. Jesteś niestety kolejnym troglodytą z którym nawet nie warto podejmować dyskusji. Nie pzdr.

↩️ Im Thread antworten

← Forum
Fehler melden