PILOUS FORESTOR CTR 1000 HYDRAULIC. [8]
Witam wszystkich forumowiczów.
Napiszę krótko i zwięźle,ostatnio zainteresowała mnie taśmówka czeskiego producenta,model jak w tytule.
Link do strony-
http://rem-tech.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=95_98&products_id=1152
Co sądzicie o technologii,konstrukcji,wydajności i cenie tej konkretnej "tarki" ?
Liczę na Wasze cenne spostrzeżenia i opinie.
Czy jest godny uwagi,wygląda na solidną maszynkę.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Krzysio79 [13]Odpowiedz na ten wątek2013-10-31 00:18:58
trak
Witam.
Maszyna wygląda ok. Jednak ja mam doświadczenie tylko w przecieraniu na maszynach woodmizer. Polecam. Od 5 lat tnę na lt70. To co cenię najbardziej to jakość zatosowanych materiałw i serwis, który ma u siebie na magazynie absolutnie wszystko od ręki. Przez 5 lat nie wypadł mi ani jeden dzień pracy.
zadowolony z nad morza [2]Odpowiedz na ten wątek2013-10-31 14:50:39
SMIESZNE
NASTĘPNY PRZEDSTAWICIEL WOODMIZERA. CO ZA OCEANU TO DO DUPY. JA STAWIAM NA POLSKĄ MARKE
GATER [27]Odpowiedz na ten wątek2013-11-01 10:49:32
Ciekawe czy bardziej polski jest trak wyprodukowany w Polsce (chociaż pod ...
amerykańską marką) czy wyprodukowany w Czechach.
Michał [151]Odpowiedz na ten wątek2013-11-01 12:40:10
A MNIE NIE DO ŚMIECHU.
Te patriota,po pierwsze Wood-Mizer zupełnie mnie nie interesuje i zapewniam,że nie jestem żadnym przedstawicielem "Mizernego",więc mnie nie oceniaj.
Pisz na temat,a nie rób zamieszania,bo temat "lekcji" jest inny!
Ja też wolałbym zostawić kase u rodzimego producenta,ale jest jak jest i nic na to nie poradzę.POZDRAWIAM.
Krzysio79 [13]Odpowiedz na ten wątek2013-11-01 13:12:09
śmieszne.
Jest to jedyne forum na którym za chęć podzielenia się swoją opinią ludzie czesto są wyśmiewani i obrzucani obelgami. Drogi GATER idąc twoim tropem każdy kto wypowie się pozytywnie na temet jakiejkolwiek firmy od razu jest jej przedstawicielem. Pomóż chłopakowi i napisz na czym ty tniesz i jakie są twoje opinie. Po to jest forum.
zadowolony z nad morza [2]Odpowiedz na ten wątek2013-11-01 13:39:09
Dzięki za poparcie,czekam na konkrety.
Panowie i panie do dzieła.
Krzysio79 [13]Odpowiedz na ten wątek2013-11-01 13:58:58
Trak Pilous Forestor CTR 1000
Witam. Posiadam od kilku lat model 950 Hydraulik ale nie o tym mowa więc nie będę pisał opinii. Ostatnio też zacząłem się zastanawiać nad modelem 1000 gdy zobaczyłem go na żywo w pracy w Bagiennicach. W tamtym tartaku mają model 950 i 1000 CTR i gdy spytałem pracowników to stwierdzili, że jak jest potrzeba to pracują na obu a jak nie to każdy woli CTR 1000 ze względu pracy na akord zwłaszcza jak tną coś grubszego.
Myślę, że najlepiej zadzwoń lub spytaj o opinię właściciela lub jak masz blisko to podjedź. Na You Tube jest kilka filmów z pracy tego traka i jest również kontakt do właściciela. Ja z nim rozmawiałem i jest naprawdę spoko życzliwy koleś. Poniżej linki do filmów z namiarami właściciela.
http://www.youtube.com/watch?v=mdT5BS1TF48
Wiadomość edytowana przez Administratora.
TYLOM [20]Odpowiedz na ten wątek2013-11-08 12:34:31
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.