opłacalność produkcji elementów palet

Wątek forum

3 wpisy
P
piotrek

Gdzie jest opłacalność produkcji elementów epal przy zakupie drewna w cenie 200zł za m3.Obecnie sprzedaje w cenie 480zł (odbiór u mnie). Moi odbiorcy mówią że mogą kupić po 400zł,wiem że można kupić w tej cenie.drewna tańszego niema na tyle zeby sie na nim oprzeć.Wiec jak zarobić sprzedając po 400zł, czym sie kierują firmy sprzedając w takiej cenie,czy to nie jest samobójstwo, czy poprostu lubią pracować za darmo

↩️ 3 wpisy
P
piotrek 29 sty 2013, 20:40

Gdzie jest opłacalność produkcji elementów epal przy zakupie drewna w cenie 200zł za m3.Obecnie sprzedaje w cenie 480zł (odbiór u mnie). Moi odbiorcy mówią że mogą kupić po 400zł,wiem że można kupić w tej cenie.drewna tańszego niema na tyle zeby sie na nim oprzeć.Wiec jak zarobić sprzedając po 400zł, czym sie kierują firmy sprzedając w takiej cenie,czy to nie jest samobójstwo, czy poprostu lubią pracować za darmo

E
Esc 30 sty 2013, 14:01

Wygląda na to, że mają surowiec za darmo. Resztę dopowiedz sobie sam. Gonienie za coraz niższą ceną jest drogą do nikąd. Ludzie się nie szanują.

P
piotrek 30 sty 2013, 14:28

Myśle że niekture firmy nie mogą sobie poradzic ze zbytem.Jak juz odbiorca do nich nie zadzwoni to koniec, samemu umią tylko wyciąć deske ,ale problem jest ją samemu sprzedać

↩️ Odpowiedz w wątku

← Forum
Zgłoś błąd