drewno ze Szwecji

Vlákno fóra

7 príspevkov
M
Marcin Pietrzak

Witam,

Próbuję rozpoznać polski rynek pod względem zapotrzebowania na drewno szwedzkie (świerk, sosna) ze względu na dobre kontakty jakie posiadam ze szwedzkimi grupami tartacznymi. Prosimy Państwa o szczegółową informację co do zapotrzebowania na skandynawskie drewno wysokiej jakości.

Czy większe zainteresowanie byłoby drewnem konstrukcyjnym

(heblowanym z czterech stron w klasie np.C24/C30, czy np. nieheblowane, czy tez tarcicę nieobrzynaną). Jakie ilości ewentualnie wchodziłyby w grę?

Pilnie bardzo proszę o możliwie szybkie odpowiedzi. Z góry dziękuję mp

↩️ 7 príspevkov
M
Marcin Pietrzak 30 aug 2012, 21:52

Witam,

Próbuję rozpoznać polski rynek pod względem zapotrzebowania na drewno szwedzkie (świerk, sosna) ze względu na dobre kontakty jakie posiadam ze szwedzkimi grupami tartacznymi. Prosimy Państwa o szczegółową informację co do zapotrzebowania na skandynawskie drewno wysokiej jakości.

Czy większe zainteresowanie byłoby drewnem konstrukcyjnym

(heblowanym z czterech stron w klasie np.C24/C30, czy np. nieheblowane, czy tez tarcicę nieobrzynaną). Jakie ilości ewentualnie wchodziłyby w grę?

Pilnie bardzo proszę o możliwie szybkie odpowiedzi. Z góry dziękuję mp

M
Max 31 aug 2012, 06:47

Witam interesowala by moja firme tarcica nieobrzynana prosze o wiecej szczegulow. pozdrawiam

M
Marcin Pietrzak 31 aug 2012, 13:03

witam, jaka grubość/rodzaj drewna Państwa interesuje? Czy musi to być drewno suszone? Proszę też o podanie przybliżonej ilości w m3. mp

J
Janusz B. 18 okt 2012, 22:22

witam. jestem zauroczony szwedzka jakoscia drewna. interesowala by mnie współpraca handlowa na poziomie drewno impregnowane ciśnieniowo sosna świerk. prosze o podamie wymiarów i cen drewna konstrukcyjnego i desek tarasowych. plus koszty transporu do krakowa . intresują mnie większe ilości.

A
Administrator 24 okt 2012, 01:19

Giełdzie Ogłoszeń.

D
drakson 28 nov 2012, 01:04

czym rózni się drewno skandynawskie dobrej jakości od zapewne ciulowego drewna polskiej jakości. Być może ukraińskie radioaktywne jest lepsze??

A
Adam 28 nov 2012, 09:28

Czym się różni to oczywiste , od polskiej tarcicy z wyjątkiem ukraińskiego czy białoruskiego każde jest lepsze a to nie jest wina drewna tylko "fachowców " go produkujących.Gratuluję draksonowi typowo polska kultura i pewnie jakość.

Czas na zmiany w mentalności może już nadchodzi ?

↩️ Odpovedať vo vlákne

← Fórum
Nahlásiť chybu