trak taśmowy TRAK-MET

Vlákno fóra

5 príspevkov
A
aro

Witam kolegów.Może ktoś pracuje na traku taśmowym tej firmy.Mam zamiar go nabyć.BARDZO proszę o opinie, o traku i producencie gdyż też muszę wpłacić zaliczkę.POZDRAWIAM.

↩️ 5 príspevkov
A
aro 11 dec 2011, 12:43

Witam kolegów.Może ktoś pracuje na traku taśmowym tej firmy.Mam zamiar go nabyć.BARDZO proszę o opinie, o traku i producencie gdyż też muszę wpłacić zaliczkę.POZDRAWIAM.

T
Tartak 11 dec 2011, 17:22

Witam kolego a co zamierzasz ciąć ? Bo posiadam trak tej firmy użytkuje już go 3 lata i narazie nie mam do niego żadnych większych zastrzeżeń.Myślę go sprzedać.Jeśli jesteś zainteresowany zadzwoń do mnie pod numerem tel.511908853

W
Wodzu 9 feb 2012, 10:35

Witam chce kupic traka marki ROLTRAC posiada juz ktos takiego? moze mi udzielic informacji na ten temat

T
tartak 12 feb 2012, 19:52

Witam! Czy ktoś się orientuje,gdzie w okolicy Legnicy (woj.dolnośląskie) można zgrubiać i walcować piły do traków szerokotaśmowych? Pozdrawiam!

S
stefan 13 feb 2012, 14:34

jeśli producent - TRAK-MET jest uczciwy (***), to powinien bez problemu dac ci na twoją prośbę namiary na użytkowników swoich traków, wówczas będziesz mógł podpytac bezpośrednio użytkowników jakie są ich wrażenia. Jeśli na samą Twoją prośbę TRAK-MET będzie coś kręcił i będzie widac że nie jest zadowolony że prosisz o coś takiego, to masz sprawę jasną

Wpis edytowany przez Administratora

↩️ Odpovedať vo vlákne

← Fórum
Nahlásiť chybu