Witam kolegów.Może ktoś pracuje na traku taśmowym tej firmy.Mam zamiar go nabyć.BARDZO proszę o opinie, o traku i producencie gdyż też muszę wpłacić zaliczkę.POZDRAWIAM.
Witam kolegów.Może ktoś pracuje na traku taśmowym tej firmy.Mam zamiar go nabyć.BARDZO proszę o opinie, o traku i producencie gdyż też muszę wpłacić zaliczkę.POZDRAWIAM.
Witam kolego a co zamierzasz ciąć ? Bo posiadam trak tej firmy użytkuje już go 3 lata i narazie nie mam do niego żadnych większych zastrzeżeń.Myślę go sprzedać.Jeśli jesteś zainteresowany zadzwoń do mnie pod numerem tel.511908853
Witam chce kupic traka marki ROLTRAC posiada juz ktos takiego? moze mi udzielic informacji na ten temat
Witam! Czy ktoś się orientuje,gdzie w okolicy Legnicy (woj.dolnośląskie) można zgrubiać i walcować piły do traków szerokotaśmowych? Pozdrawiam!
jeśli producent - TRAK-MET jest uczciwy (***), to powinien bez problemu dac ci na twoją prośbę namiary na użytkowników swoich traków, wówczas będziesz mógł podpytac bezpośrednio użytkowników jakie są ich wrażenia. Jeśli na samą Twoją prośbę TRAK-MET będzie coś kręcił i będzie widac że nie jest zadowolony że prosisz o coś takiego, to masz sprawę jasną
Wpis edytowany przez Administratora