Import drewna ze Szwecji [7]
Zastanawia mnie czy w Polsce jest popyt na drewno sprowadzane ze Szwecji, z tego co czytałem na forum ciężko jest w Polsce kupić duże ilości drewna, może zatem warto je importować ze Skandynawii gdzie drzew pod dostatkiem? Co o tym myślicie?
Jaxik [3]Odpowiedz na ten wątek2011-02-07 22:35:00
np o dłużycy
cen jeszcze nie znam, musze najpierw sprecyzowac jakie drewno mnie interesuje to otrzymam cennik. Liczylem na wasza pomoc w wyborze drewna ktore najlepiej sprowadzac?
Jaxik [3]Odpowiedz na ten wątek2011-02-09 18:28:48
darek
witam najczesciej poszukiwane drewno to sosna wielko wymiarowa
darek [8]Odpowiedz na ten wątek2011-02-09 20:12:11
zainteresowanie jest
Witam! Ten pomysł mi również chodzi po głowie ale ciężko mi się do niego zabrac. Jaxik ja mieszkam w Vislandzie obok Vidy aż grzech nie sprzedawac tego drewna do Polski jak się patrzy ile oni tego mają.
Darek [1]Odpowiedz na ten wątek2011-03-27 20:09:08
inne gatunki też są poszukiwane
Polski przemysł drzewny poszukuje różnych gatunków, nie tylko So WO, rynek jest dosyć chłonny, ale niestety ogranicza nas cena.
niepokorny [262]Odpowiedz na ten wątek2011-03-28 20:48:42
do Darka z Vislandu
też jestem zainteresowany tym tematem jeżeli w dalszym ciągu o tym myślisz to proszę o kontakt na : tatry.biuro@wp.pl
kowalik [1]Odpowiedz na ten wątek2011-05-01 22:43:31
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
tartak | tarcica | meble | meble biurowe | meble kuchenne | meble sosnowe | meble tapicerowane | sklejka | płyty wiórowe | płyty pilśniowe | drewno | MDF | OSB | drewno klejone | drewno budowlane | drewno konstrukcyjne | domy drewniane | domy z drewna | drzwi | okna | schody | podłogi drewniane | parkiet | panele | stolarstwo | tartaki | palety | europalety | drewno kominkowe | drewno opałowe | pelet | pellets | brykiet | maszyny stolarskie | maszyny do obróbki drewna | narzędzia do drewna | suszarnie do drewna
drewno.pl Sp. z o.o.
ul. Podleśna 19
64-020 Głuchowo
NIP: 953-24-74-849
Copyright© 1998-2022 DREWNO.PL Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu.